Nimetön

Ilmastokatu -hanke sai eilen erinomaisen startin Iso Roballa. Hanke herätti innostusta alueen asukkaiden keskuudessa ja aurinkoinen sää kannusti ohikulkijoita kokeilemaan erilaisia polku- ja potkupyöriä. Menopelikisassa eri liikennemuodoilla kilpailleet osallistuijat siirtyivät Messukeskuksesta Iso Roobertinkadulle. Kisassa tuli myös todistettua, että nopeimmin Helsingin keskustassa pääse liikkumaan kevyellä kaksipyöräisellä.

Nimetön2
Menopelikisan voittaja toimittaja Mikko “Peltsi” Peltola ja toiseksi tulleet potkulautailija Alpo Kuusisto ja Radio Helsingin toimittaja Aleksi Pahkala onnittelevat toisiaan.

Ilmastokatu1

Ohikulkijoita ilahdutti fillaripianisti. Vasemmalla kuvassa pianisti Aarno Paakkarin kanssa Ilmastokatu -hankkeen tekijöitä. Yksi tapahtuman järjestäjistä oli Hollannin suurlähetystö, joka toi esitteille muun muassa sähköavusteisen kuormapyörän ja bambupyörän. (Kuvassa oikealla)

Ilmastokatu on Helsingin Kaupungin, Vantaan kaupungin, HSY:n, Green Building Council Finlandin ja Aalto yliopiston yhteishanke, jonka tavoitteena on vähentää merkittävästi Iso Roban ja Tikkurilan keskustan energiankulutusta. Keinot ja ratkaisut luodaan yhdessä alueiden yrittäjien, asukkaiden ja innovatiivisten palveluntarjoajien kanssa.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.