FiGBC sai kahdeksan uutta jäsentä

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Green Building Council Finland vahvisti rivejään, kun hallitus hyväksyi 5.6. pidetyssä kokouksessaan kahdeksan uutta jäsentä. FiGBC toivottaa uudet jäsenet lämpimästi tervetuleeksi yhdistykseen.

 

FiGBC:n uusiksi jäseniksi hyväksyttiin seuraavat organisaatiot:

  • Bionova

Bionova on ilmastotehokkuuteen, puhtaaseen energiaan ja ympäristöteknologioihin erikoistunut asiantuntijayritys. Yritys auttaa asiakkaitaan luomaan kestävää tuloskykyä ja hyödyntämään kestävyyttä liiketoiminnan tukena sekä osana liiketoimintastrategiaa.

  • ECOBIO Oy

Insinööritoimisto ECOBIO Oy tarjoaa kestävän kehityksen ja yhteiskuntavastuun konsultointia, johon on yhdistetty koulutusta, tutkimusta ja suunnittelua asiakkainaan teollisuus, palvelualat ja yhdyskuntarakentaminen.

  • Finnmap Consulting Oy (FMC Group)

FMC Group (emoyhtiö Finnmap Consulting Oy) on rakenne- ja talotekniikkaan, teollisuus- ja energiatekniikkaan, ympäristö- ja yhdyskuntatekniikkaan sekä asiantuntijapalveluihin erikoistunut suunnittelukonserni. FMC Group on sitoutunut määrätietoisesti kehittämään omaa ympäristötietoista toimintaansa ja on tärkeä toimija rakennetun ympäristön kestävään kehitykseen liittyvän osaamisen, tietoisuuden ja käytäntöjen viemisessä rakennusten suunnittelun kautta rakennuskantaan.

  • Genesta Property Nordic Finland Oy

Genesta on kiinteistösijoitus- ja kiinteistörahastoyhtiö, joka keskittyy sijoitustoiminnassaan pohjoismaisiin toimitilakiinteistöihin. Yhtiössä työskentelee tällä hetkellä 27 kiinteistösijoittamisen ammattilaista ja sen toimistot sijaitsevat Tukholmassa, Helsingissä, Oslossa ja Luxemburgissa.

  • Philips Oy Professional Lighting

Philips ammattivalaistus toimii sekä talon- että infrarakentamisen alalla tarjoten sovelluksia sekä sisä- että ulkotiloihin, työpistevalaistuksesta moottoriteiden ja teollisuuden valaisimiin. Philips on panostanut energiatehokkaan ja pitkäaikaisen LED-valaistuksen kehittämiseen sekä valonohjaukseen. Yhtiö pyrkii tuomaan valaistukseen uudenlaista ja kestävää ajattelutapaa, joka ottaa huomioon niin käyttäjän, omistajan kuin ympäristönkin.

  • Pohjola Kiinteistösijoitus Oy

Pohjola Kiinteistösijoitus Oy toimii osana OP-Pohjola ryhmää ryhmän vakuutuyhteisöjen ja ulkoisten asiakkaiden kiinteistövarainhoitajana. Kotimainen kiinteistösijoitusvarallisuus on tällä hetkellä arvioltaan noin 1,3 mrd. euroa jakautuen asuin- ja toimitilakiinteistöihin ympäri Suomea.

  • Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL ry

SKOL ry on yrittäjä- ja työnantajajärjestö, jonka jäsenyritykset toimivat asiantuntijoina ja suunnittelijoina rakentamisen, yhteiskunnan ja teollisuuden kehittämisessä, investoinneissa Suomessa ja ulkomailla. Jäsenkuntaan kuuluu yli 200 insinööri-, arkkitehti-, ja konsulttiyritystä ja yritysryhmää. SKOLin toimintastrategian avainsanoina ja tavoitteina ovat vahva osaaminen, arvostettu ala, toimivat markkinat ja menestyvät yritykset.

  • 360 REM Oy 

360 REM on kiinteistökehityksen toimialalla toimiva yritys, jonka pääasiakkaita ovat yksityiset asuntojen ja talojen ostajat, kiinteistöjen omistajat ja rakennusliikkeet. 360 REM tarjoaa lisäksi hankekonsultointia ja markkinointikonseptiointia perinteisen kiinteistökehityksen lisäksi.

 

 

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami