Green Building Council Finland (FIGBC) on vuosikokouksessaan 21.11.2011 valinnut yhdistyksen puheenjohtajaksi kausille 2012-13 Uponor Oyj:n liiketoimintaryhmän johtaja Ilari Ahon. Yhdistyksen edellinen puheenjohtaja, Nokia Oyj:n Workplace Resources yksikön Vice President, Juha Olkinuora jatkaa FIGBC:n varapuheenjohtajana.

FIGBC:n toiminnan painopisteenä vuodelle 2012 on lisätä kestävää kehitystä ohjaavien työkalujen ja palveluiden käyttöönottoa kiinteistö- ja rakennusalan johtamisprosesseissa. Suomalaisen KIRA-alan eko- ja energiatehokkuuden kehittämiseksi FIGBC on käynnistänyt Sitran rahoittaman Värkki-projektin (Vähähiilisen kiinteistö- ja rakennusalan ydinindikaattorit), joka edistää eko- ja energiatehokkuutta kuvaavien mittarien ja tunnuslukujen kansallista harmonisointityötä.Yhdistyksen uusi puheenjohtaja Ilari Aho toivottaa kestävästä kehityksestä ja vihreästä rakentamisesta kiinnostuneet organisaatiot tervetulleiksi liittymään mukaan toimintaan.  FIGBC:n yksi uusista toiminnoista vuodelle 2012 on kuukausittain järjestettävä Vihreä Foorumi -aamiaisseminaari, joka käsittelee kattavasti eri teemoja, kuten materiaalitehokkuutta, energiaviestintää ja ympäristötehokasta johtamista. “FIGBC haluaa muuttaa alaamme ja toimintamallejamme sisältä päin ja omaehtoisesti. Tämän vuoksi pyrimme tarjoamaan jäsenillemme entistä enemmän mahdollisuuksia keskusteluun, toisiltamme oppimiseen ja verkottumiseen”, toteaa tuore puheenjohtaja Aho.

FIGBC:n hallituksen jäseniksi valittiin Kimmo Anttalainen (SITO), Juha Hetemäki (Skanska), Hanna Kaleva (KTI), Joni Mikkola (Sponda), Tomi Mäkipelto (YIT), Pasi Tolppanen (Pöyry), Janne Rytkönen (SOK) ja Olavi Tikka (HKR).

Lisätietoja:

Ilari Aho
hallituksen puheenjohtaja, FIGBC
040 7077130
ilari.aho@uponor.com

Maija Virta
toimitusjohtaja, FIGBC
040 1344822
maija.virta@figbc.fi

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.