GBC Finland hakee harjoittelijaa keväälle 2013. Tehtävät sopivat esimerkiksi korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevalle ympäristö-, yhteiskuntatieteiden tai teknisen alan opiskelijalle tai vastavalmistuneelle työttömälle työnhakijalle. Tarjoamme harjoittelupaikan, jossa pääsee kehittämään viestintä-, organisointi- tapahtumäjärjestämisen ja järjestötoiminnan taitoja sekä osallistumaan näköalapaikalla kestävän rakennetun ympäristön edistämiseen. 

 Harjoittelijan tehtäviin kuuluu avustaminen monipuolisesti erilaisissa tapahtumajärjestelyihin, viestintään ja yhdistyksen päivittäiseen toimintaan liittyviä tehtävissä, joita ovat mm.

– verkkouutisten ja blogitekstien toimitus

– kotisivujen kehittäminen ja päivitys

– ajankohtaisseuranta

– tammi-helmikuussa järjestettävään pohjoismaiseen Nordic Green Building Councils’ Conference -tapahtumaan liittyvät järjestelyt

– jäsen- ja sidosryhmäviestintä

– toimiston yleiset tehtävät

Arvostamme

– selkeää kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

– verkkoviestinnän ja sosiaalisen median tuntemusta

– WordPress-julkaisualustan hallintaa

– kiinnostusta kestävään kehitykseen ja kiinteistö- ja rakennusalaan

– kokemusta järjestötoiminnasta

Hakijalle eduksi katsotaan myös graafisten ja taitto-ohjelmien tuntemus sekä esiintymiskokemus. Harjoittelijan tarkka toimenkuva sovitaan yhdessä hakijan osaamisen ja kiinnostuksen perusteella. 

Työt alkavat tammikuussa ja kestävät sopimuksen mukaan 3-6 kuukautta. GBC Finland voi maksaa korkeakouluharjoittelijalle harjoittelutukea yhdelle kuukaudelle. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli käytössäsi on korkeakoulun myöntämä harjoitteluapuraha. Myös työelämävalmennustuki on yksi palkkausvaihtoehto (harjoittelija voi varmistaa oikeuden tukeen työvoimatoimistosta).

Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää torstaihin 22.11.2012 mennessä osoitteeseen pauliina.raty@figbc.fi. 

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Heli Kotilainen / etunimi.sukunimi@figbc.fi / p. 040 579 3611 

www.figbc.fi

 

Green Building Council Finland on keväällä 2010 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on tuoda kestävän kehityksen näkökulma luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakentamisalan toimintaa. Yhdistys kokoaa kestävän kehityksen osaamista Suomessa, välittää tietoa, aktivoi vuoropuhelua alalla sekä vaikuttaa alan kehitykseen. Jäsenkuntaan kuuluu yli 90 kiinteistö- ja rakennusalan toimijaa pitäen sisällään rakennusliikkeitä, laitetoimittajia, kiinteistökehittäjiä, oppilaitoksia, yhdistyksiä sekä julkisen puolen edustajia.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.