Green Building Council Finland kokoaa ja jalostaa kiinteistö- ja rakennusalan kestävän kehityksen suomalaista osaamista. GBC Finlandin keskeisimpiä tehtäviä ovat rakennettuun ympäristöön liittyvien kestävän kehityksen käytäntöjen ja kiinteistöjen ympäristöluokitusten edistäminen, tiedon ja osaamisen välittäminen, vuoropuhelun ja keskustelun aktivointi sekä kansainvälinen yhteistyö World Green Building Council -verkoston kanssa. Verkostoomme kuuluu yli 110 jäsenorganisaatiotamme, heidän sadat asiantuntijansa sekä yhteistyökumppanimme.

Nykyisen projektipäällikkömme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen oma-aloitteista

Kestävän kehityksen asiantuntijaa / projektipäällikköä

Työssäsi olet aitiopaikalla edistämässä kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista. Työhösi kuuluu muun muassa muutamien toimikuntiemme toiminnan koordinointi, erilaisten kehitysprojektien valmistelu ja toteutus, tilaisuuksien ja tapahtumien organisointi sekä jäsenyhteistyö.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia erilaisissa verkostoissa, myös niitä johtaen. Sinulla on jämpti ote projektien ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi odotamme Sinun viestivän sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Toivomme innostunutta, avointa ja uutta kohtaan uteliasta työotetta. Tulevaisuuteen katsova kehitysmyönteinen ajattelu on tarpeen, kuten myös jäsentemme toiveiden ymmärtäminen ja niihin vastaaminen.

Lisäksi arvostamme esimerkiksi

  • kiinteistö ja -rakennusalan yleistä tuntemusta ja/tai käytännön kokemusta
  • ymmärrystä rakennetun ympäristön kestävän kehityksen ja vastuullisuuden kysymyksistä, kuten ympäristöluokituksista, energiatehokkuudesta, ajankohtaisista teemoista tai keskeisistä muutostarpeista
  • valmiuksia muutosjohtamiseen ja strategiseen ajatteluun
  • soveltuvaa koulutusta (yliopisto, ammattikorkeakoulu)
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Emme edellytä sinun hallitsevan kaikkea edellä mainittua, mutta sitäkin enemmän peräänkuulutamme halua kehittyä näiden asioiden kivenkovaksi asiantuntijaksi. Voit olla hiljattain valmistunut tai jo kokemuksia työelämästä hankkinut. Tarkempi työnkuva sovitaan valitun henkilön kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2018.

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan rakennetun ympäristön kehittämiseen sekä sen kestävän kehityksen kysymysten ratkaisuun, sekä Suomessa että kansainvälisesti. Työkäytännöiltään joustava työyhteisömme työskentelee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin Kampissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mikko Nousiainen (puh. 040 525 8440; jätä tarvittaessa soittopyyntö vastaajaan).

Hae tehtävää 10.2.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi osoitteeseen mikko.nousiainen(at)figbc.fi.

Green Building Council Finlandin toimintaan voit tutustua kotisivuillamme http://figbc.fi sekä esimerkiksi Twitterissä: @FiGBC_ . World Green Building Council -verkoston kotisivut ovat osoitteessa www.worldgbc.org.

 

Share →