grb13_hillary
Kuva: USGBC

Maailman suurimman kestävän rakentamisen tapahtuman Greenbuildin kunnianarvoisaksi avauspuhujaksi on tänä vuonna kutsuttu Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Hillary Rodham Clinton. Clinton on urallaan edistänyt useita teemoja, jotka liittyvät läheisesti myös kestävään rakentamiseen. Esimerkiksi New Yorkissa senaattorina toimiessaan Clinton ajoi vahvasti kestävän kehityksen tavoitteita ja alleviivasi sen merkitystä taloudellisen kasvun ajurina.

Tänä vuonna Philadelphiassa järjestettävä Greenbuild on maailman suurin kestävän rakentamisen tapahtuma, joka kerää vuosittain 30 000 kävijää ja 1 000 näytteilleasettajaa kiinteistö- ja rakentamisalan eri puolilta. Tänä vuonna tapahtuman pääteemana on Greenbuild Nation, jolla halutaan korostaa kestävää rakentamista maailmanlaajuisena, yhtenäisenä liikkeenä.

”Tänä vuonna Philadelphiassa järjestettävä Greenbuild on maailman suurin kestävän rakentamisen tapahtuma, joka kerää vuosittain 30 000 kävijää ja 1 000 näytteilleasettajaa kiinteistö- ja rakentamisalan eri puolilta.”

Tapahtuma tuo kolmen päivän ajaksi yhteen kestävän rakentamisen merkittävimmät yritykset sekä tärkeimmät ammattilaiset ja tutkijat. Ohjelmassa on inspiroivia puheenvuoroja, arvokkaita verkottumistilaisuuksia, tuote-esittelyjä ja työpajoja sekä kiertoajeluita, joissa tutustutaan isäntäkaupungin kestävän rakentamisen edistyksellisimpiin esimerkkeihin.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.