Kiinteistö- ja rakentamisalan energiatehokkuutta ja kestävyyttä koskevan ohjauksen määrä on lisääntynyt ja alati muuttuvien säädösten, direktiivien ja standardien perässä on ollut vaikea pysyä. Uusi tiekartta kokoaa nämä yhteen dokumenttiin, jonka avulla saat kokonaiskuvasta hyvän käsityksen jo nopealla vilkaisulla.

GBC Finlandin Energia-toimikunnan varapuheenjohtajana toimiva Granlundin energia-asiantuntija Erja Reinikainen on yhdessä toisen jäsenemme, Green Building Partnersin toimitusjohtaja Tuomas Suur-Uskin kanssa tehnyt suunnattoman arvokasta työtä selkiyttääkseen kiinteistö- ja rakentamisalan ohjauksen jatkuvasti muuttuvaa kenttää.

Reinikainen ja Suur-Uski ovat yhdessä koonneet kiinteistö- ja rakentamisalan tulevaisuuden suuntaviivoja määritteleviä tekijöitä tiekarttaan, josta on helposti nähtävissä esimerkiksi erilaisten direktiivien ja säädösten voimaantuloajat sekä poistuvat käytännöt ja valmisteilla olevat toimet. Tämänkaltaista kattavaa dokumenttia ei ole ollut aiemmin saatavilla. Tulemme jatkossa myös päivittämään tiekarttaa tilanteen muuttuessa.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.