Green Building Council Finlandin vuosikokous pidetään keskiviikkona 15.11.2017 klo 14:00 – 16:30 toimistollamme Kampissa (Lapinrinne 3, katutaso). Tervetuloa tilaisuuteen kertomaan omat terveisenne ja vaikuttamaan GBC Finlandin toimintaan!

Vuosikokouksessa käsitellään useita merkittäviä ja mielenkiintoisia asioita. Luonnollisesti kokouksessa esitetään sääntömääräiset asiat, kuten ensi vuoden toimintasuunnitelma ja hallituksen henkilövalinnat, sekä kuullaan katsaus vuoden 2017 toimintaan. Näiden lisäksi asialistalla on hallituksen ehdotus yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta sekä keskustelu yhdistyksen tulevien vuosien strategiasta.

Kokouskahvit ovat tarjolla ja valtakirjoja tarkastetaan jo klo 13.30 alkaen. Toivomme sinun saapuvan hyvissä ajoin ennen kokouksen virallista avaamista. Vuosikokouksessa äänioikeus on yhdellä edustajalla per jäsenorganisaatio. Mikäli osallistujalla ei ole nimenkirjoitusoikeutta organisaatiossa, niin mukaan tarvitaan valtakirja.

Kokouksen virallinen kutsu ja muu aineisto on lähetetty koko jäsenkunnalle sähköpostitse.

Jäsentilaisuus klo 16:30 – 18:00

Vuosikokouksen jälkeen jatkamme ohjelmaa perinteisesti rennommissa merkeissä jäsentilaisuudella. Tarjolla on maukasta suolaista ja makeaa purtavaa, viiniä ja muita virvokkeita sekä tottakai ajatuksia herättäviä esityksiä.

Granlund Consultingin johtava asiantuntija Robbie McGrath kertoo, miten ja miksi hyvinvoinnista on tullut yhä tärkeämpi osa kestävää kehitystä kiinteistö- ja rakennusalalla. Entä miten digitaaliset palvelut ovat tässä apuna? Markkinoille on tullut myös sekä rakennus- että aluetason työkaluja, jotka tuovat hyvinvoinnin laajemmin mukaan tekemiseemme. Miten hyödyntää näitä tehokkaimmin? Lisätietoja aiheesta täältä.

Opinnäytetyökilpailumme myötä julkaisemme listauksen tuoreista kestävää rakennettua ympäristöä edistävistä opinnäytteistä. Koulutus-toimikunta palkitsee näistä kaksi parasta ja voittajat esittelevät työnsä jäsentilaisuudessa. Kuulemme siis mitä tuoreinta tietoa kestävän rakentamisen saralta!

Opinnäytetyökilpailuun tuli tänä vuonna 13 erinomaista lopputyötä sekä yliopistoista että ammattikorkeakouluista. Kilpailun asiantuntijaraatina toimii GBC Finlandin Koulutus-toimikunta ja kilpailun tarkoitus on nostaa esiin hyviä lopputöitä, jotka käsittelevät kestävän rakennetun ympäristön teemoja. Kilpailuehdotuksissa käsittellään muun muassa asukkaan tukemista vähähiilisessä asumisessa, puurakentamista mutta myös kaukolämmön kysyntäjoustoa ja sisäolosuhteen huomioivaa korjausrakentamista, digitalisaatiota unohtamatta.

GBC Finlandin vuosikokous ja jäsentilaisuus

13.30   Kokouskahvit ja valtakirjojen tarkastus

14.00   Vuosikokous           

Kokous kestää sen vaatiman ajan, arviolta 2,5 tuntia.

Kokouksen yhteydessä on noin 30 minuutin strategiaosuus

16.30   Tauko: syötävää ja juotavaa

16.45   Jäsentilaisuus           

Hyvinvointi yhä tärkeämmäksi osaksi kestävää kehitystä – digi avuksi | Robbie McGrath, Johtava asiantuntija, Granlund Consulting Oy

Kestävän kehityksen opinnäytetyö -kilpailun voittajien esittelyt

17.30   Vapaata seurustelua

18.00   Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen

Pyydämme sinua ilmoittautumaan vuosikokoukseen ja jäsentilaisuuteen etukäteen käytännön järjestelyjen helpottamiseksi. Vuosikokoukseen saa osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Toivomme ilmoittautumisia viimeistään perjantaina 10.11.2017 tästä linkistä tai sähköpostitse kristiina.raapysjarvi@figbc.fi.

Lisätietoja antaa Mikko Nousiainen (etunimi.sukunimi@figbc.fi, 0405258440).

Share →