Menu
Menu

Liity edelläkävijöihin – allekirjoita Nordic Built Charter 9.10

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Green Building Council Finland haastaa jäsenensä pohjoismaiseen yhteistyöhön edistämään kestävän rakentamisen käytäntöjä. Allekirjoita Nordic Built Charter ja liity alan edelläkävijöihin!

MISSÄ: FinnBuild, Helsingin Messukeskus, tila 207 (kongressisiipi)    

MILLOIN: 9. lokakuuta, klo 10–11.30

Oletko valmis muutokseen?

20 merkittävää pohjoismaista rakennusalan yritystä allekirjoitti Nordic Built Charterin elokuussa Kööpenhaminassa ja näytti olevansa valmiita muutokseen. Allekirjoittamalla Nordic Built Charterin he sitoutuivat toteuttamaan sen kymmentä periaatetta strategiassaan ja toiminnassaan sekä ottamaan tarvittavia askeleita luodakseen kilpailukykyisiä ratkaisuja kestävään rakentamiseen.

Charterin ovat allekirjoittaneet seuraavat pohjoismaiset yritykset: Pöyry, Uponor, COWI, Energistyrelsen, Henning Larsen Architects, KAB, Velux, Batteríið, EFLA Consulting Engineers, Government Construction Contracting Agency (GCCA), Iceland Green Building Council, Entra Eiendom, NCC Property Development, Snøhetta, Zero, ByggVesta, SINTEF Byggforsk ja Skanska.

Miksi Sinun kannattaa liittyä Nordic Builtiin?

VERKOSTOIDU – laajenna taitojesi ja ideoittesi vaikuttavuutta ja hyödynnä parasta pohjoismaista asiantuntijuutta

LISÄÄ ELINVOIMAA – ole osa alaa, joka suunnittelee ja rakentaa tuleville sukupolville

TEHOSTA BISNESTÄ – ota hyöty irti uusista rahoitus- ja projektimahdollisuuksista ja ole mukana kehittämässä tulevaisuuden liiketoimintaa

Tutustu Nordic Built Charteriin!

ILMOITTAUDU täällä 5.10. mennessä!

OHJELMA

10–10:15 Nordic Built- hanke: mistä on kyse?  Hans Fridberg, projektipäällikkö, Nordic Built

10:15–10:30 Reijo Kangas, toimialajohtaja, kiinteistöt ja rakentaminen -liiketoiminta-alue, Tekes

10:30–10:40 Charterin allekirjoittaneet yritykset:  Mikael Lindgren, johtaja, kiinteistökonsultointi ja projektikehitysyksikkö, Pöyry, Uponor

Allekirjoitukset ja maljat

Tilaisuuden juontaa Green Building Council Finlandin toimitusjohtaja Heli Kotilainen.

Nordic Built on poliittinen aloite

Nordic Built on osa uutta innovaatio- ja elinkeinopolitiikan yhteistyöohjelmaa, josta pohjoismaiset elinkeinoministerit sopivat lokakuussa 2011. Se on yksi ohjelman kuudesta lippulaivahankkeesta, joiden tavoitteena on vihreän kasvun edistäminen. Ohjelmaa rahoittavat Pohjoismaiden ministerineuvosto ja Nordic Innovation, joka toteuttaa projektia yhdessä Pohjoismaiden kanssa.

Nordic Built toteutetaan vuosina 2012-2014 kolmessa eri vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa määritellään pohjoismaisen rakennusalan keskeiset haasteet ja mahdollisuudet, jotka on nyt kirjattu Nordic Built Charteriin. Tämä Charter muodostaa koko ohjelman ydinperiaatteet.

Myöhemmin tänä vuonna käynnistyy projektin toinen osa, Nordic Built Challenge -kilpailu, johon haastetaan innovatiivisia toimijoita rakennussektorilta ja muilta aloilta kilpailemaan viiden rakennuksen kestävässä remontoimisessa. Jokaisesta Pohjoismaasta on mukana yksi remonttia kaipaava rakennus. Kilpailun tavoitteena on konkretisoida Nordic Built Charteria innostavan haasteen, merkittävän palkintosumman ja suuren huomioarvon keinoin.

Tulevat tapahtumat:

Nordic Built Challenge -kilpailun lanseeraus Tukholmassa 8. marraskuuta

Green Build 2012- konferenssi San Franciscossa 13-16. marraskuuta. Nordic Built on mukana tapahtumassa Pohjoismaiden yhteisessä paviljongissa (Nordic Pavilion)

Lue lisää: http://www.nordicinnovation.org/fi/meidan-tapahtumia/nordic-built-signing-event-suomi/

 

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami