Nordic GBC Conference 2013: uutta ohjelmaa ja kilpailuja!

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Parhaat pohjoismaiset korjausrakentamisen käytännöt ja esimerkit tulevat Kaapelitehtaalle 31.1–1.2. 2013. Ainutlaatuisen konferenssin ylpeitä yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Pöyry, Philips, Skanska, Uponor ja Ympäristöministeriö.

Rekisteröidy konferenssiin, osallistu kilpailuun ja virittäydy konferenssin tunnelmaan osoitteessa www.nordicgbc.org. Kaikilla 14.12.2012 mennessä ilmoittautuneilla on mahdollisuus voittaa yksi konferenssipaketti (sis. sisäänpääsyn ja illallistilaisuuden) sekä yksi illalliskortti. Kannattaa siis rekisteröityä saman tien!

Ohjelmaan lisää parhaita pohjoismaisia käytäntöjä

Nordic GBC konferenssin kiitelty ohjelma on saanut lisävahvistusta: International Sustainability Alliancen toimitusjohtaja Philip Buttery kertoo kestävän rakentamisen liiketoimintamahdollisuuksista, Stockholm Royal Seaport -alueen Smart Grid -pilottia esittelee Fortumin Erik Hjelm, ja Granlund kertoo kokemuksiaan Meilahden tornisairaalan sisäilman ja energiatehokkuuden parantamisesta.

Kilpailu GBC Finlandin jäsenille: oma hanke esiin konferenssissa!

Toisena konferenssipäivänä perehdytään korjausrakentamisen parhaisiin pohjoismaisiin esimerkkeihin. Suomalaisille esimerkeille on varattu oma Sustainable Finnish Solutions -sessio, jossa esiin pääsee yhteensä kahdeksan kohdetta.

GBC Finland tarjoaa nyt 2-3 jäsenelleen mahdollisuuden tulla kertomaan innovatiivisesta kestävän kehityksen periaatteita noudattavasta projektista, käytännöstä tai toimintamallista. Kilpailuehdotukset tulee lähettää 14.12.2012 mennessä Sami Lankiniemelle (sami.lankiniemi@figbc.fi). Lisätietoa intrasta. Valitut kohteet julkistetaan maanantaina 17.12.2012.

Nähdään Kaapelitehtaalla!

Ps. Ota kollegat mukaan konferenssiin! Joka neljäs rekisteröityminen puoleen hintaan!

poyry_400philips1skanska_netti_2

upnor_nettiYM_netti

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami