Novosan Oy liittyi vuoden alusta Green Building Council Finlandin jäseneksi.

Yritys on toiminut vuodesta 2009 lähtien parantaen vesi- ja energiatehokkuutta toistaiseksi lähinnä julkisissa WC-tiloissa. He ovat laskeneet säästäneensä asiakasyritystensä kanssa tarjoamiensa ratkaisujen avulla toimintahistoriansa aikana jo yli 3 miljardia litraa puhdasta vettä.

Yrityksen ensimmäinen tuoteperhe oli sveitsiläinen innovaatio, Urimat vedettömät pisuaarit, joilla Novosan on tullut tunnetuksi varisinkin miesväestön keskuudessa. Vuosien varrella tuote- ja palveluportfolio on laajentunut huomattavasti ja tänä päivänä yritys panostaa myös kiertotalouteen. Novosan tarjoaa ainoana Suomessa Cradle to Cradle -sertifioituja ratkaisuja WC-tiloihin. Novosanin tarjoamiin ratkaisuihin voi tutustua mm. Helsingissä, Hernesaaren rannassa sijaitsevassa Löylyssä.

Vuonna 2016 Novosan on investoinut asiantuntijaorganisaation kehittämiseen, omaan tuotantoon ja toimintojen tehostamiseen. He ovat käynistäneet toiminnan myös Ruotsissa. Yrityksen missiona on pelastaa maailma vessa kerrallaan ja tulevaisuudessa olla se toimija, johon otetaan yhteyttä, kun WC-tilojen toimivuutta ja asiakaskokemusta halutaan parantaa.

Share →