Rakennusalan yhteistyössä kehittämä RTS-ympäristöluokitus julkaistiin 12.4. Ympäristöluokitus kiinnostaa alaa kovasti ja  julkistamistilaisuudessa olikin paikalla runsaasti väkeä. Ympäristöministeriö, Senaatti-kiinteistöt ja Green Building Council Finland esittivät näkemyksiään aiheesta sekä uudesta RTS-ympäristöluokituksesta ja RT-ympäristötyökalusta.

Luokitus kertoo rakennuksen tilaajan ja omistajan sitoutumisesta ympäristövastuulliseen, kestävää kehitystä edistävään rakentamiseen ja kiinteistönpitoon. Sen lisäksi että RTS-ympäristöluokitus kertoo ympäristöarvoista, lisää se myös itse rakennuksen arvoa. RTS rakennushankkeen ympäristöluokitus koostuu RT-ympäristötyökalusta ja RTS-ympäristöluokitussertifioinnista. Työkalu ja luokitus ovat nyt saatavilla. Lisää tietoa saat näppärästi katsomalla tämän videon tai RTS:n nettisivuilta.

GBPro-koulutusta 31.5. – ilmoittaudu 24.5. mennessä!

Järjestämme yhteistyössä RTS:n kanssa koulutuksen RTS-ympäristöluokituksesta. Koulutuksessa esitellään sertifiointijärjestelmät, lainsäädäntö ja tarve ympäristöluokitukselle, käydään läpi RT-ympäristötyökalua sekä käyttöä sertifiointiprosessissa.
Koulutuksen tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.
Share →