Sweden Green Building Conference ensi viikolla

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Sweden Green Building Conference ja Ekobygg ovat yhdistäneet voimansa muodostaen pohjoismaiden suurimman kestävän rakentamisen konferenssin, joka järjestetään 11.–12. syyskuuta.

Kaksipäiväinen SGBC13 -konferenssi on täynnä inspiroivia esityksiä ja keskusteluja, interaktiivisia seminaareja ja verkottumismahdollisuuksia. Puhujiksi on kutsuttu Ruotsin asuntoministeri Stedan Attefall, Global Challengen pääekonomisti Sandro Scocco, UK Green Building Councilin toimitusjohtaja Paul King sekä Euroopan komission DG Energyn apulaisjohtaja Claudia Canevari. Kaikki luennot ja keskustelut käännetään simultaanitulkkauksella englanniksi. Mukana on myös englannin kielisiä seminaareja.

Konferenssissa julkistetaan myös sekä Nordic Built Challengen että Sweden Green Building Awards -kilpailun voittajat. Samanaikaisesti järjestettävä Ekobygg Exhibition esittelee Ruotsin ja pohjoismaiden markkinoiden parhaita tuotteita ja kestävän rakentamisen ratkaisuja. Ekobygg lippu sisältyy konferenssin hintaan.

Ohjelmaan voit tutustua konferenssin kotisivuilla. Samasta linkistä voit ostaa konferenssipassisi, jonka hinta on 4300 kruunua.

Sweden Green Building Council toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi! Nähdään Tukholmassa!

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami