Karttaa ei ole saatavissa

Päivä ja aika / Date & Time:
11/12/2018
9.00–11.00

Paikka / Location:
BIM-kampus, GBC Finlandin toimisto


GBC Finland on iloksemme saanut paljon uusia jäseniä. Haluamme tarjota heille – sekä tietenkin myös jäsenyyttämme harkitseville – mahdollisuuden ymmärtää toimintaamme syvemmin. Vastataksemme pyyntöihin ja tunnistettuun tarpeeseen järjestämme esittelytilaisuuden, jossa on mahdollisuus keskustella asioista perinpohjaisesti. Esittelytapahtuma on oiva tilaisuus kysyä mitä tahansa meihin, toimintaamme tai kiinteistö- ja rakennusalan kestävyyden ajankohtaisiin asioihin liittyen!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita sekä uudet jäsenet että jäsenyyttä harkitsevat – toisin sanoen kaikki, jotka haluavat tietää enemmän meistä ja toiminnastamme sekä alan ajankohtaisista aiheista. Kustakin organisaatiosta voi tilaisuuteen osallistua useampikin henkilö. Tilaisuus on hengeltään rento ja tarjoaa oivan mahdollisuuden myös verkostoitumiseen, sillä tilaisuuden lopulla on mahdollisuus vapaaseen jutusteluun sekä kahdenkeskisille keskusteluille.

Aamukahvien nauttimisen ohella kerromme muun muassa

  • meneillään olevista projekteista
  • toimikuntien tehtävistä
  • kansainvälisestä yhteistyöstä World Green Building Councilin kanssa
  • GBC Finlandin strategiasta (vuosille 2018-2020)
  • toimintasuunnitelman raamit vuodelle 2019

… ja lisäksi tutustumme toisiimme!

Järjestämme myös toisen vastaavan tilaisuuden tammikuussa 2019 (perjantaina 11.01.2019 klo 10-12). Tammikuun tilaisuuteen voi osallistua myös etänä Skypen välityksellä.

Pyydämme ilmoittautumista ja mahdollisia erityisruokavaliotoiveita kahvitarjoilun järjestämiseksi ke 5.12. mennessä henkilölle Kaisa Rantala (etunimi.sukunimi@figbc.fi).

Lisätietoja tapahtumasta: Mikko Nousiainen | etunimi.sukunimi@figbc.fi | p. 040 525 8440

Tule syventämään jäsenhyötyjäsi esittelytilaisuuteen!