Kartta latautuu...

Päivä ja aika / Date & Time:
13/06/2017
18.00–21.00

Paikka / Location:
Ravintola Savu


Tervetuloa Kesätreffeille!  

Tänä vuonna vapaamuotoiset Kesätreffimme poikkeavat kaikista aikaisemmista. Tämä siksi, että World Green Building Councilin eurooppalaiset kumppanimme liittyvät seuraamme. Luvassa on rennon yhdessäolon lisäksi pari inspiroivaa tietoiskua ja erinomainen mahdollisuus vaihtaa kuulumisia myös eurooppalaisten toimijoiden kanssa.

WorldGBC:een Eurooppa-verkostoon kuuluu 24 green building councilia sekä 8 toimintaa tukevaa kumppaniyritystä. Eurooppalainen yhteistyö on viime vuosina konkretisoitunut mm. EU:n policy-yhteistyöhön, Build Upon -kehityshankkeeseen, parhaiden käytäntöjen jakamiseen sekä muutaman kerran vuodessa järjestettäviin tapaamisiin. Nyt kesäkuussa verkosto pitää kaksipäiväisen kokouksensa Helsingissä ja kokoukseen osallistuu noin 30–40 henkilöä, jotka näin ollen myös saapuvat viettämään kesäiltaa kanssamme.

Kesätreffit järjestetään Tervasaaressa sijaitsevassa Ravintola Savussa.


Ohjelma

18.00 Tervetuloa

18.30 WorldGBC:n tervehdys ja inspiroivat puheenvuorot ajankohtaisista aiheista iltaa kanssamme isännöiviltä Granlundilta ja Rambollilta

  • Green Market Study 2017 – Johanna Mero, Sustainability Consultant, Ramboll
  • IoT Market Study – Susanna Sairanen, Leading Consultant, Granlund

19.00 Ruokailua, keskustelua ja verkottumista

21.00 Tilaisuus päättyy

Ohjelmallinen osuus on englanninkielinen.


 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta. Toivomme ilmoittautumisia 5.6.2017 mennessä.

Tilaisuus on vain GBC-jäsenille ja ilmainen, mutta tapahtuman luonteen vuoksi edellytämme sitovaa ilmoittautumista tai peruutusta viimeistään 5.6.2017.

Lisätietoja

Mikko Nousiainen, Sami Lankiniemi
etunimi.sukunimi@figbc.fi 


Yhteistyössä