Kartta latautuu...

Päivä ja aika / Date & Time:
27/09/2017
15.00–17.00

Paikka / Location:
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksen Nokia-sali


Eduskunnan energiaremonttiryhmä sekä Smart Energy Transition- ja Neo Carbon- hankkeet järejstävät yhteisen seminaarin  27.9.2017 klo 15-17 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksen Nokia-salissa (Runeberginkatu 14-16, Helsinki). Tapahtuma jatkuu coktail-tilaisuudella klo 17 alkaen.

Seminaarin esitykset ja keskustelut liittyvät esimerkiksi energian Internetiin, Vehicle to Grid:iin (sähköautot osana kysyntäjoustoa) sekä sähkön verotukseen tarvittaviin muutoksiin.
Tilaisuudessa on useita mielenkiintoisia puhujia ja keskustelijoita. Energian Internetin käytännön sovelluksia esittelevät sekä saksalaisen Next Kraftwerken että ranskalaisen Voltaliksen edustajat. Muita puhujia ja keskustelijoita ovat muun muassa johtava tutkija Pasi Vainikka (VTT), Energiateollisuuden energiaverkot-yksikön johtaja Kenneth Hänninen sekä Elias Pöyry (Virta Ltd).

Tilaisuuden ohjelma löytyy hankkeen sivuilta, linkin takaa:
http://smartenergytransition.fi/fi/kuluttajat-mukaan-energiamarkkinoille-seminaari/

Ilmoittautumiset:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaLH7zqC_FI6eovDdVVfEYoxFKUBrtd8S0m5GLRKKnhPI2AA/viewform

Lisätietoja:
Eduskunnan energiaremonttiryhmän koordinaattori Sarianna Mankki (sarianna.mankki@eduskunta.fi) tai hankeassistentti Allu Pyhälammi (allu.pyhalammi@aalto.fi), Aalto-yliopisto.