Karttaa ei ole saatavissa

Päivä ja aika / Date & Time:
25/09/2017–01/10/2017
Koko päivä


World Green Building Week syyskuussa – ehdota ohjelmaa!

25.9.–1.10. vietetään jälleen kansainvälistä World Green Building Weekiä. Tempauksella halutaan kiinnittää huomio kestävään, tuottoisaan ja viihtyisään rakennettuun ympäristöön erilaisten tapahtumien ja tietoiskujen kautta. Teemana on tänä vuonna #ZeroIsOurHero, jolla rakennusalaa halutaan kirittää kohti nollahiilitasoa.

Ehdota blogia, tapahtumaa, tempausta, kohdevierailua tai julkistusta mukaan viikon ohjelmaan!

World Green Building Week on GBC-jäsenille erinomainen paikka esitellä omaa osaamista ja kestävyyden parhaita onnistumisia, sekä Suomessa että kansainvälisen WorldGBC-verkostomme kautta ympäri maailman.

Nettisivumme ja muut viestinnän kanavamme ovat käytössänne viikon ajan. Haluamme esitellä teidän parhaita onnistumisianne kestävän rakentamisen saralla! Ensisijalla ovat kampanjan teeman myötä nollahiiliratkaisut, mutta myös muita kestävän rakentamisen saavutuksia halutaan tottakai nostaa mukaan.

Materiaaleja viestinnän tueksi

Toimitamme teille valmiita pohjamateriaaleja viestintänne tueksi, jotta pääsette kertomaan onnistumisistanne World Green Building Weekin yleisilmeen tyyliin. Toivotamme jäsenet tottakai tervetulleiksi myös mukaan suunnittelemaan teemaviikon viestintää!

Lisätietoja:

Sami Lankiniemi (etunimi.sukunimi@figbc.fi)
Mikko Nousiainen (etunimi.sukunimi@figbc.fi)


Ohjelma

Viikon tarkka ohjelma julkistetaan myöhemmin, mutta luvassa on ainakin seuraavaa: