Karttaa ei ole saatavissa

Päivä ja aika / Date & Time:
25/09/2017–01/10/2017
Koko päivä


World Green Building Week

25.9.–1.10. vietetään jälleen kansainvälistä World Green Building Weekiä. Tempauksella halutaan kiinnittää huomio kestävään, tuottoisaan ja viihtyisään rakennettuun ympäristöön erilaisten tapahtumien, blogien ja tietoiskujen kautta.Teemana on tänä vuonna #OurHeroIsZero, jolla rakennusalaa halutaan kirittää kohti nollahiilitasoa. Sosiaalisessa mediassa menoa voi seurata myös tunnisteella #WGBW17.


Ohjelma

Blogit


Pidetään ääntä yhdessä – lataa viestinnän pikaopas!

World Green Building Week on GBC-jäsenille erinomainen paikka esitellä omaa osaamista ja kestävyyden parhaita onnistumisia, sekä Suomessa että kansainvälisen WorldGBC-verkostomme kautta ympäri maailman.

Lataa tästä viestinnän pikaopas, jotta pääsette kertomaan onnistumisistanne World Green Building Weekillä. Halusimme tehdä jäsentemme osallistumisen mahdollisimman helpoksi, joten löydätte pikaoppaasta ideoida siihen, miten te voisitte olla mukana viikon viestinnässä.

Twitterissä, LinkedInissä ja Facebookissa keskustelua käydään tunnisteilla #WGBW2017 ja #OurHeroIsZero. Tuo mukaan omat ajatuksesi ja lataa vaikkapa vielä tästä tulostettava kyltti, haasta toimiston väki mukaan ja kerro millaisia rakennuksia te haluatte!

Mikäli haluatte laatia näyttävän WGBW-kampanjakuvan yleisilmeen tyyliin (otsikkokuva ylimpänä), ota yhteys Sami Lankiniemeen.

Lisätietoja:

Sami Lankiniemi (etunimi.sukunimi@figbc.fi)
Mikko Nousiainen (etunimi.sukunimi@figbc.fi)