Technopolis Oy ja GBP Oy saivat Berliinissä kestävän rakentamisen tunnustuspalkinnon

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Kahdelle suomalaisyritykselle myönnettiin tunnustuspalkinto “Greenbuild Europe Leadership Award 2018” rakennusalan vastuullisuuden kehittämisestä viime viikolla Greenbuild Europe -tapahtumassa Berliinissä 17.-18.4. Palkinnon saaneet Green Building Partners Oy ja Technopolis Oy ovat molemmat Green Building Council Finlandin aktiivisia jäseniä.
Green Building Partners sai palkinnon pitkäjänteisestä työstään pitkäjänteisestä panoksestaan vastuullisuuden edistämiseksi palveluntuottajien sarjassa.

Technopolista kiitettiin vastuullisuuden yhdistämisestä osaksi yrityksen ydinliiketoimintaa. Lisäksi Technopolis sai tunnustusta siitä, että se on ensimmäinen suomalainen yritys, joka on ottanut käyttöön LEED Volume -ympäristöluokitusmallin olemassa oleville rakennuksilleen. Se on myös toisena maailmassa alkanut hyödyntää LEED Volume -mallissa uutta tiukempaa LEED v4 -versiota.

Tapahtumassa myönnetyt Leadership Award -tunnustukset olivat ensimmäiset laatuaan. Palkinnoilla haluttiin nostaa esiin vihreän rakentamisen edelläkävijöitä ja kiittää työstä yhteisön ja ympäristön hyväksi.

Kestävän rakentamisen eurooppalaisia sidosryhmiä yhteen tuova Greenbuild Europe järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa 17.-18. huhtikuuta Berliinissä. Tilaisuuteen osallistui joukko suomalaisia kestävän rakentamisen asiantuntijoita.

GBC Finland onnittelee lämpimästi palkinnon saaneita! [hr]

Palkinnon saaneiden omat tiedotteet aiheesta:

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami