Green Building Council Finlandin (GBC Finland) vuosikokous ja jäsentilaisuus pidettiin 15.11.2017 yhdistyksen uudella toimistolla BIM Kampuksella. Vuosikokouksessa yhdistykselle valittiin uusi puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä täydennettiin hallituksen kokoonpanoa.

Yhdistyksen uutena puheenjohtajana aloittaa Technopolis Oyj:n kiinteistötoimintojen ja palveluiden johtaja Kari Kokkonen. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin HYY Yhtymän toimitusjohtaja Antti Kerppola ja uusiksi hallituksen jäseniksi:

  • Anne Kaiser, vastuullisuuspäällikkö, Saint Gobain Finland Oy
  • Jouni Kivirinne, kehityspäällikkö, Helen Oy
  • Jyri Nieminen, Chief Sustainability Officer, Sweco Finland Oy
  • Mia Andelin, ympäristöpäällikkö, Skanska Oy

Hallituksen puheenjohtaja Kari Kokkonen toteaa:

Olen innostunut astuessani GBC:n hallituksen puheenjohtajan paikalle. Haluan toimia aktiivisesti yhdistyksemme kehittämiseksi, jotta se voisi palvella yhä paremmin jäsenistönsä tarpeita ja edistää rakennetun ympäristön kestävää kehitystä.

Perinteisten energiatehokkuutta ja elinkaariominaisuuksia painottavien arvojen rinnalle alallamme ovat nousemassa teemoiksi jakamistalous, digitalisaatio, käyttäjien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja voimakas kaupungistuminen.

Haluan tarjota GBC:n käyttöön monialaisen ja kansainvälisen työkokemukseni. Toimin Technopolis Oyj:n kiinteistö- ja palvelujohtajana vastuualueenani kiinteistökehitys, ylläpito ja käyttäjäpalvelut. Uskon, että kokemukseni edesauttaa luotsaamaan GBC:n toimintaa huomioiden tasapuolisesti kaikki osa-alueet ja yhdistyksen jäsenorganisaatiot.

GBC Finlandin hallituksessa jatkavat vuonna 2018 edellä mainittujen lisäksi:

  • Anne-Maria Flanagan, vastuullisuusjohtaja, SRV Yhtiöt
  • Riitta Juutilainen, toimialajohtaja, Senaatti-kiinteistöt
  • Matti Puromäki, kiinteistöpäällikkö, OP Kiinteistösijoitus Oy
  • Timo Rintala, johtaja, Green Building Partners Oy

Vuosikokous kiitti väistyvää puheenjohtajaa, Granlund oy:n toimitusjohtaja Pekka Metsiä sekä muita erovuorossa olleita hallituksen jäseniä ansiokkaasti panoksestaan yhdistyksen hyväksi.


Lisätietoja:
Kari Kokkonen
GBC Finlandin hallituksen puheenjohtaja
kari.kokkonen@technopolis.fi
puh. 040 534 6629

Mikko Nousiainen
toimitusjohtaja
mikko.nousiainen@figbc.fi
puh. 040 525 8440

Share →