Menu
Menu

Uponor avasi Espanjaan energiatehokkaan toimistokeskuksen

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Uponor avasi maaliskuun lopussa Madridin läheisyyteen Mostoleksen kaupunkiin toimitilat, joissa sijaitsee jakelukeskus, koulutuskeskus ja toimistotiloja. Tilat toimivat samalla Uponorin showroomina. Toimistokeskuksessa on käytössä mm. Uponorin

• vesikiertoinen lämmitys- ja viilennys toimistotilojen katoissa ja lattioissa
• energiaa varastoivat rakennuselementit (TABS)
• aurinkolämmöllä toimiva viilennys

“Uponor työllistää (Mostoleksen) kaupungissa 250 ihmistä. Näinä aikoina, jolloin investointiuutiset ovat harvassa, vihkimiskilven paljastaminen puheineen oli merkittävä paikallinen uutistapahtuma. Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Toimintaa on 30 maassa ja markkinajohtajuus yli sadassa maassa. Tilaisuus oli hyvää mainosta, miten Suomi on selviytynyt jo kasvu-uralle”, totesi Suomen suurlähettiläs Markku Keinänen Suomen suurlähetystöstä Madridista.

Uponorin Pohjois- ja Etelä-Euroopan johtaja Fernando Roses, Espanjan asuntoasioista vastaava valtiosihteeri Beatriz Corredor, Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakoski ja edellisen hallituksen asuntoministeri Jan Vapaavuori tutustumiskierroksella uudessa jakelukeskuksessa. (kuva: Uponor)

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami