Uponor avasi maaliskuun lopussa Madridin läheisyyteen Mostoleksen kaupunkiin toimitilat, joissa sijaitsee jakelukeskus, koulutuskeskus ja toimistotiloja. Tilat toimivat samalla Uponorin showroomina. Toimistokeskuksessa on käytössä mm. Uponorin

• vesikiertoinen lämmitys- ja viilennys toimistotilojen katoissa ja lattioissa
• energiaa varastoivat rakennuselementit (TABS)
• aurinkolämmöllä toimiva viilennys

“Uponor työllistää (Mostoleksen) kaupungissa 250 ihmistä. Näinä aikoina, jolloin investointiuutiset ovat harvassa, vihkimiskilven paljastaminen puheineen oli merkittävä paikallinen uutistapahtuma. Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Toimintaa on 30 maassa ja markkinajohtajuus yli sadassa maassa. Tilaisuus oli hyvää mainosta, miten Suomi on selviytynyt jo kasvu-uralle”, totesi Suomen suurlähettiläs Markku Keinänen Suomen suurlähetystöstä Madridista.

Uponorin Pohjois- ja Etelä-Euroopan johtaja Fernando Roses, Espanjan asuntoasioista vastaava valtiosihteeri Beatriz Corredor, Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakoski ja edellisen hallituksen asuntoministeri Jan Vapaavuori tutustumiskierroksella uudessa jakelukeskuksessa. (kuva: Uponor)

Tagged with →  
Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.