Menu
Menu

Vihreän rakentamisen pioneeri David Johnston vieraili Suomessa

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Vihreän rakentamisen pioneeri ja ekorakentamisen konsultti David Johnston vieraili Suomessa syyskuun alussa. Johnston luennoi vihreästä rakentamisesta Tampereen Teknillisessä Yliopistossa ja tutustui Ekotehokas Tampere ECO2 –hankkeeseen (http://www.eco2.fi/). Johnston kävi myös tutustumassa Aalto-yliopistoon.

Vierailullaan Johnston mm. ehdotti ekotehokkaan liiketoiminnan kehittämistä nostamalla esiin alan pioneeriyrityksiä. Lisää Johnstonin vierailusta voi lukea täältä. (http://www.aalto.fi/fi/current/news/view/2010-09-16/)

Kuka David Johnston?

David Johnston on yhdysvaltalainen rakennusinsinööri, joka on 30 vuoden ajan työskennellyt rakennusteollisuuden vihreän muutoksen puolesta. Johnston on työskennellyt tietokirjailijana, konsulttina ja luennoitsijana.  Hän on ollut mukana kehittämissä  vihreän rakentamisen sertifikaattia LEED-standardia.  Viimeisen kahdeksan vuoden aikana hän on kehittänyt vihreitä rakennusohjelmia Yhdysvalloissa ja Kanadasssa.

David Johnstonin uusimpia teoksia ovat Green From the Ground Up (2008, D.Johnston and S.Gibson) ja Towards a Zero Energy Home (2010, D.Johnston and S. Gibson).  Johnstonin blogi (englannniksi) löytyy täältä. (http://www.greenbuilding.com/blog/32)

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami