Maailmanlaajuista vihreän rakentamisen viikkoa vietetään 17.-21. syyskuuta.  Tämän vuosittain järjestettävän tapahtuman tavoitteena on osoittaa rakennusten keskeinen rooli kestävämmän, tuottoisamman ja hyvinvoivemman elinympäristön luomisessa. “Green Buildings for Great Communities” – teemalla kulkevan viikon aikana järjestetään tuhansia tapahtumia ympäri maailman. WorldGBC kokoaa ihmisiä yli 90 maasta ja 20 000 eri organisaatiosta edistämään vihreää rakentamista ja kestävää kaupunkiympäristöä.

 

Green Building Council Finland juhlistaa viikkoa eri aktiviteetein ja kutsuu myös jäsenensä mukaan:

Vihreää rakentamista edustaa kuvassa jäsenemme Ruukin Petteri Lautso.

Kerro meille, mitä vihreä rakentaminen on

Osana vihreän rakentamisen viikkoa pyydämme jäseniämme kertomaan meille, mitä vihreä   rakentaminen teidän mielestänne on tai esimerkiksi mitä hyötyjä/mahdollisuuksia se tarjoaa.

Tarkoituksenamme on konkretisoida vihreää rakentamista käsitteenä, tuoda jäsenten näkemyksiä esille sekä tehdä samalla jäseniä paremmin tutuiksi toisilleen. Julkaisemme kuvia nettisivuillamme, Facebookissa ja Twitterissä viikon aikana ja käytämme niitä myös myöhemmin osana viestintäämme.

 

Osallistumaan pääsee näin:

  • Täydentäkää A3-kokoiselle paperille jatkoa lauseelle “Vihreä rakentaminen _______________” tai vaihtoehtoisesti “Vihreä rakennus ______________”
  • Ottakaa kuva itsestänne/tiimistänne kyltin kanssa
  • Lähettäkää kuva osoitteeseen info@figbc.fi 21.9. mennessä

 

Mitä muuta, kertokaa te!

Haluatteko näkyvyyttä ympäristötehokkaalle rakennuksellenne? Avatkaa ovenne yleisölle kampanjaviikon aikana!

Rohkaisemme jäseniämme järjestämään myös omia tapahtumiaan vihreän rakentamisen viikon aikana. Kerro meille suunnitelmistanne ja viestimme niistä eteenpäin!

 

Lue lisää:

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.