Green Building Council Finland

Näin puolitat rakennushankkeesi hiilijalanjäljen – työkaluja vähähiiliseen rakennuttamiseen

21.9.2021 | 13.00–14.00
Tapahtuman järjestää A-Insinöörit

 

Kaikille rakennuttajille ja muille vähähiilisestä rakennuttamisesta kiinnostuneille tarkoitetussa webinaarissamme kerromme keskeiset askelmerkit ja vinkit, joilla pienennät hankkeesi hiilijalanjälkeä kunnianhimoisesti ja kestävästi.

Julkaisemme webinaarissa myös tuhdin Vähähiilisen rakennuttamisen oppaan rakennushankkeen hiilijalanjäljen ohjaamiseen. Ilmoittautumalla webinaariin saat maksuttoman oppaan itsellisesi heti painotuoreena.

Jokaisessa rakennushankkeessa voi vaikuttaa rakennuksen koko elinkaaren aikaisiin hiilipäästöihin, tuotevalintoihin sekä rakentamisen ja käytön aikaiseen hiilijalanjälkeen. Hiilijalanjäljen ohjaus vaatii suunnitelmallisuutta ja innovatiivisuutta, ei välttämättä tavanomaista suurempaa budjettia!

Jaamme webinaarissa runsaasti hyödyllisiä työkaluja hankkeen vähähiilisyyden ohjaamiseen.

  • Mistä hankkeen hiilijalanjälki muodostuu ja miten se lasketaan?
  • Päästöt ja säästöt näkyväksi! Miten hankkeelle asetetaan hiilijalanjäljen vertailutaso ja tavoitetaso?
  • Millaisilla valinnoilla voit pienentää hankkeen hiilijalanjälkeä uudisrakennuksessa ja korjauskohteessa? 8 merkittävintä ja konkreettisinta keinoa!
  • Miten rakennushanketta voi systemaattisesti ohjata vähähiiliseksi hankkeen eri vaiheista? Tehtävät, joista rakennuttajan täytyy pitää huolta.

 

Webinaarin asiantuntijoina ovat Liisa Jäätvuori, kestävän kehityksen johtaja sekä Hannele Ahvenniemi, vähähiilisen rakennuttamisen asiantuntija A-Insinööreistä.

 

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 19.9.2021

 

TULOSSA VÄHÄHIILISEN RAKENNUTTAMISEN OPAS!

Webinaarissa julkaistava Vähähiilisen rakennuttamisen oppaamme kertoo kaiken, mitä rakennuttajan tarvitsee tietää hiilijalanjäljen ohjaamisesta hankkeen eri vaiheissa, tarveselvityksestä käyttöön.