Green Building Council Finland

Kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija

Susanna Kallio

Kohinalla kaikki lähtee ajattelusta: Miksi tämä asia täytyy tehdä?
Prosessimme alkaa kyseenalaistamisesta ja turhan riisumisesta pois. Kun pohjatyö tehdään erittäin hyvin ja aineettomat asiat käydään ensin läpi, päästään suunnittelutyössä ytimeen.
Kun turha karsitaan pois, niin jää jäljelle olennainen. Näin saavutetaan kestävää, toimivaa, laadukasta ja ajateltua. Kestävää on, kun hankitaan vähempää mutta parempaa.

Kun lähtökohdissa mennään asiakkaan saappaisiin, syntyy ehjä lopputulos, joka suunnittelupöydällä kehittyy konkreettisia valintoja tehdessä. Kohinan omia työkaluja käyttämällä suodattuvat matkaan parhaat valinnat. Rakennamme asiakkaan arkea kestäväksi, sellaiseksi että se tuntuu toimivalta ja hyvältä.
Tämä tehdään taitavilla suunnitteluratkaisuilla ja kestävillä materiaalivalinnoilla, jotka kertovat tarinaa.

Kohinan omistajana, perustajana ja luovana johtajana haluan viedä Kohinan tekemistä aina eteenpäin ja että jatkuvasti kehitämme itseämme, olemme uteliaita ja ajan hermolla, kunnianhimoisia löytämään uusia, vaihtoehtoisia ratkaisuja. Pidän tärkeänä, että omalla tekemisellämme voimme tuoda työtä Suomeen: käyttämällä kotimaisia tuotteita ja materiaaleja ja työvoimaa.

Jos haluat tietää lisää kestävistä suunnitteluratkaisuista, ota yhteyttä!

Haastattelupyynnöt:

Susanna Kallio, susanna@kohina.eu +358 50 343 7075

Organisaatio: Kohina