Menu
Menu

FIGBC haastaa jäsenyritykset osallistumaan Earth Hour -tapahtumaan

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Green Building Council Finlandin (FIGBC) hallitus osallistuu Earth Hour –tapahtumaan lauantaina 26.3.2011 ja haastaa mukaan kaikki FIGBC:n jäsenet.

Earth Hour (Maan tunti) on WWF:n järjestämä vuotuinen ilmastotapahtuma, joka toteutetaan maaliskuun viimeisenä lauantaina kello 20.30 – 21.30 paikallista aikaa. Sen aikana miljoonat ihmiset ympäri maapalloa sammuttavat valonsa tunniksi. Pimeän tunnin tarkoituksena on ilmaista huoli ilmastonmuutoksesta.

Tapahtuman tavoitteena ei ole säästää energiaa itse tapahtumatunnin aikana, vaan vaikuttaa ihmisten tietoisuuteen ilmastoasioista ja innostaa heitä toimimaan maailman tulevaisuuden puolesta ja ilmastokriisin torjumiseksi. Tietoisuuden lisääntymisen toivotaan kuitenkin vaikuttavan myös ihmisten energiankulutustottumuksiin.

FIGBC:n hallituksen jäsenet sitoutuvat osallistumaan sekä henkilökohtaisesti että mahdollisuuksien mukaan myös edustamiensa yritysten kautta Earth Hour –tapahtumaan, ja haastavat kaikki jäsenet ja jäsenien edustamat yritykset tekemään samoin.

Ihmiset ovat aiempaa kiinnostuneempia rakennusten ympäristövaikutuksista ja energiatehokkuudesta. Vaikka käyttäjät voivat myös omilla toimillaan vaikuttaa asumisen aikaiseen energiankulutukseen, suurempi merkitys rakennusten energiatehokkuuteen on itse rakennusten ja taloteknisten järjestelmien suunnittelulla.

Green Building Council Finland kokoaa yhteen kestävän kehityksen osaamista Suomessa, ja sen toiminta ulottuu koko rakennettuun ympäristöön ja sen elinkaareen. FIGBC:n tavoitteena on tuoda kestävän kehityksen näkökulma luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakentamisalan toimintaa.

Lisätietoja Earth Hour –tapahtumasta WWF:n sivuilta http://www.wwf.fi/earthhour/

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami