Kutsu GBC Finlandin kevätkokoukseen 26.3.2019

Hyvä jäsen,

Olet lämpimästi tervetullut Green Building Council Finlandin (GBC Suomi ry) kevätkokoukseen ja tätä seuraavaan keskustelutilaisuuteen. 

 

Kevätkokouksen asialistalla on sääntömääräisten asioiden lisäksi ehdotus yhteisen julkilausuman hyväksymiseksi. Hallitus ehdottaa, että ottaisimme yhdistyksenä kantaa sen puolesta, että rakennettua ympäristöä kehitetään määrätietoisesti kohti hiilineutraalisuutta. Samalla kuvataan GBC:n toimia vuoden 2019 aikana. 

Keskustelutilaisuus otsikolla Tavoitteena vähähiilinen ja hiilineutraali rakennettu ympäristö  alkaa kevätkokouksen jälkeen. Tilaisuuden aluksi esittelemme World GBC:n maailmanlaajuisen Net Zero Carbon Buildings Commitment -sitoumuksen ja käymme keskustelua tähän liittyvistä jatkotoimistamme. 

Keskustelutilaisuuteen kutsumme myös eduskuntavaaliehdokkaita kuulemaan tavoitteistamme, kommentoimaan niitä sekä kertomaan heidän ja puolueidensa näkemyksistä. Keskustelutilaisuus on siis erinomainen paikka laajaan oppimiseen ja ajatustenvaihtoon. 

Pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen ja jäsentilaisuuteen etukäteen käytännönjärjestelyjen vuoksi. Kokoukseen saa osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. 

Toivomme ilmoittautumisia viimeistään torstaina 21.3.2019.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivultamme.

Lisätietoja kokouksesta antaa Mikko Nousiainen (040 525 8440, etunimi.sukunimi@figbc.fi)

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami