GBC:n kevään koulutukset nyt saatavilla webinaareina: varaa paikkasi!

GBC Finland tarjoaa kestävän rakennetun ympäristön täydennyskoulutusta, jonka tavoitteena on lisätä osaamista kestävän kehityksen ratkaisuista rakennetussa ympäristössä. Monialainen koulutus yhdistää eri alojen ammattilaiset oppimaan yhdessä keskeisistä ja ajankohtaisista kestävyyden teemoista.

Nyt on juuri oikea aika päivittää itsesi kartalle keskeisistä vähähiilisen rakentamisen trendeistä ja tulevista vaatimuksista sekä siitä, kuinka rakennuksen elinkaaren hiilijalanjälkeä voidaan ohjata hankkeissa vähähiilisyystavoitteiden saavuttamiseksi.

Ota myös haltuun rakennusmateriaalien ja -tuotteiden standardinmukaiset ympäristöselosteet, EPD:t. Ympäristöselosteet ovat luotettavan ilmastopäästölaskennan oleellinen pohjatieto. Tuotteiden ympäristöselosteet auttavat materiaalituottajia kertomaan tuotteidensa ympäristövaikutuksista luotettavasti ja tuovat etua kilpailijoihin nähden.

Tänä keväänä on myös oikea aikaa ryhtyä kestävän rakennetun ympäristön edelläkävijäksi ja ottaa haltuun kiertotalouden mahdollisuudet hankkeiden suunnittelussa ja tilaamisessa.

Käytä hyväksesi tarjouksemme: kolme koulutusta kahden hinnalla! Saman organisaation varatessa edustajilleen paikan kaikissa kolmessa kevään koulutuksessa tarjoamme edullisimman veloituksetta.

Ilmoittaudu nyt GBC Finlandin kevään koulutuksiin:

28.4.2020 Hiilijalanjäljen arviointi tulee osaksi rakennushankkeita – oletko valmis?

28.5.2020 EPD-ympäristöselosteet ja niiden hyödyntäminen vähähiilisessä rakentamisessa

5.6.2020 Kiertotalouden huomioiminen rakennushankkeen tilaamisessa

Lisätietoa GBC:n koulutuksista: Jessica Karhu, etunimi.sukunimi@figbc.fi

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami