GBC:n uudet www-sivut

Katselet parhaillaan uusia nettisivujamme. Toivomme saavamme runsaasti palautetta teiltä jäseniltä, jotta viemme uudistusta oikeaan suuntaan. Uudistamisessa huomio on kiinnitetty kolmeen isompaan kokonaisuuteen.

1. Sivurakenne ja aihepiirien loogisuus

Haluamme, että sivuilla on helppo navigoida. Toiminnan perustan ja jäsenverkostomme tulee näkyä luontevasti. Myös strategian teemat on nostettu esiin paremmin sivujen otsikoinnissa ja sisällöissä.2. Visuaalinen ilme

Ilmeen raikastaminen on uudistuksen näkyvimpiä palasia. Kuvitusta lisäämme uusille sivuille kevään aikana. Värimaailma ja ilmeen yhdenmukaistaminen tuovat toivottua yhtenäisyyttä.3. Viestinnällinen alusta

Viestimme nettisivujemme kautta tapahtumistamme, koulutuksista, projekteista, jäsenten onnistumisista ja Eurooppa-verkostomme ajankohtaisesta asioista. Tiedottamiseen ja parempaan tavoitettavuuteen on kiinnitetty huomiota.

Sivujen yleisilme ja sisältö on saatu pääosin vietyä uudelle alustalle, mutta osa isompien kokonaisuuksien viimeistelystä on vielä kesken. Kevään aikana sivuille päivittyy ajankohtaisia suurempia hankkeita – uusia ja vanhoja – ja ohessa muutamia mainintoja:

  •  rakennusten hiilijalanjäljen neuvontatiski saa muotonsa kevään aikana. Sitä on rakennettu Ympäristöministeriön toimenksiantona.
  • Kevään aikana Net Zero Carbon -sitoumus tullaan esittelemään sivuillamme tarkemmin ja siitä tiedotetaan monin eri tavoin.
  • Julkaisut täydentyvät ja löytävät paikkansa
  • Työkaluja päivitetään

Surffaa sivuillamme ja kerro löysitkö etsimäsi ja miltä sivut tuntuivat? Palautetta toivomme 15.4. mennessä (Anu Elo,etunimi.sukunimi@figbc.fi). Kiitokset etukäteen!

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami