Menu
Menu

Jäsenet: World Green Building Week syyskuussa – ehdota ohjelmaa!

25.9.–1.10. vietetään jälleen kansainvälistä World Green Building Weekiä. Tempauksella halutaan kiinnittää huomio kestävään, tuottoisaan ja viihtyisään rakennettuun ympäristöön erilaisten tapahtumien ja tietoiskujen kautta. Teemana on tänä vuonna #ZeroIsOurHero, jolla rakennusalaa halutaan kirittää kohti nollahiilitasoa.

Ehdota blogia, tapahtumaa, tempausta, kohdevierailua tai julkistusta mukaan viikon ohjelmaan!

World Green Building Week on GBC-jäsenille erinomainen paikka esitellä omaa osaamista ja kestävyyden parhaita onnistumisia, sekä Suomessa että kansainvälisen WorldGBC-verkostomme kautta ympäri maailman. Ohjelma rakentuu hiljalleen tapahtumasivulle.

Nettisivumme ja muut viestinnän kanavamme ovat käytössänne viikon ajan. Haluamme esitellä teidän parhaita onnistumisianne kestävän rakentamisen saralla! Ensisijalla ovat kampanjan teeman myötä nollahiiliratkaisut, mutta myös muita kestävän rakentamisen saavutuksia halutaan tottakai nostaa mukaan.

Materiaaleja viestinnän tueksi

Toimitamme teille valmiita pohjamateriaaleja viestintänne tueksi, jotta pääsette kertomaan onnistumisistanne World Green Building Weekin yleisilmeen tyyliin. Toivotamme GBC-jäsenet tottakai tervetulleiksi myös mukaan suunnittelemaan teemaviikon viestintää![hr]

Lisätietoja:

Sami Lankiniemi (etunimi.sukunimi@figbc.fi)
Mikko Nousiainen (etunimi.sukunimi@figbc.fi)

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami