Kestävän aluesuunnittelun työkalut haussa

Alueportaali-yhteistyöalusta mahdollistaa kestävän aluesuunnittelun työkalujen sekä tutkimusten ja selvitysten keräämisen yhteen paikkaan. Haemme nyt työkaluja ja tutkimuksia portaaliin.

Syksyllä 2013 ympäristöministeriön auditorio täyttyi äärimmilleen, kun aluesuunnittelun ammattilaiset kokoontui yhteen jakamaan tietoa kestävän aluesuunnittelun työkaluista. Lopputuloksena todettiin, että erilaisia työkaluja on olemassa jo paljon, mutta huolta aiheutti se, että niistä on kovin vaikea saada tietoa tai kuulla kokemuksia niiden käytöstä. Syksyllä julkistettava Alueportaali vastaa juuri näihin haasteisiin.

Ympäristöministeriön, Green Building Council Finlandin ja RAKLI ry:n yhteistyönä laadittava Alueportaali tulee toimimaan kestävää aluesuunnittelua tukevien työkalujen ja selvitysten hakemistona. Näin ne ovat aina helposti ja nopeasti käytettävissä. Sivustolla voidaan keskustella työkaluista sekä jakaa käyttökokemuksia. Alueportaali toimii “wiki-periaatteella” eli se on juuri niin hyvä, kuin sinne syötetyt tiedot ovat. Näin ollen tarvitsemme apuasi, jotta siitä saadaan yhä parempi työkalu suunnitelijoiden avuksi ja kestävän kehityksen edistämiseksi.

kysymysmerkki[pl_alertbox type=”vihrea”]

Oletteko laatineet kestävän aluesuunnittelun työkalun tai tutkimuksen? Lisää se Alueportaaliin!

[/pl_alertbox]

Mikäli sinun organisaatiosi on laatinut kestävää aluesuunnittelua varten työkaluja tai selvityksiä, joista haluatte jakaa tietoa eteenpäin, voit syöttää tiedot Alueportaaliin klikkaamalla etusivun yläpalkista ’Lähetä uusi’-painiketta.

Tutustu Alueportaaliin!
alueportaali.figbc.fi

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami