Kestävän rakennetun ympäristön parhaat esimerkit löydät jatkossa täältä!

GBC:n uusi kestävän rakennetun ympäristön referenssipankki on julkaistu. Tule tutustumaan alan parhaisiin esimerkkeihin mm. vähähiilisyyden ja kiertotalouden saralla. Nyt julkaistut reilut 30 esimerkkiä ovat hyvä lähtökohta meille kaikille jakaa parhaita käytäntöjä ja kehittyä yhdessä. Pankki on avoinna kaikille alan toimijoille myös jatkossa ja kannustamme kaikkia jakamaan rohkeasti omat parhaat esimerkkinsä.

Uudistuneessa referenssipankissa voit jakaa oppeja koskien vähähiilisyyttä, kiertotaloutta, energiatehokuutta, ympäristöluokituksia tai laajemmin kestävyyttä koskien. Referenssit voivat koskea toteuttaneita rakennuksia, alue- ja infrahankkeita, mutta myös kunnianhimoisia suunnitelmia, ratkaisuja ja tuotteita. Referenssejä ja parhaita ratkaisuja toivotaan laajasti kaikilta rakennetun ympäristön toimijoilta.

Jos tunnet referenssipankkiin sopivia kohteita tai olet mukana toteuttamassa niitä, laita sana kiertämään / täytä lomake ja edistä osaltasi rakennetun ympäristön kestävää kehitystä.  Avoimuudella ja yhteistyöllä viemme koko alaa eteenpäin!

Lisätietoja referenssipankista:
Anu Elo, Viestintä- ja jäsenkoordinaattori, Green Building Council Finland | 040 593 5204 | etunimi.sukunimi@figbc.fi

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami