Menu
Menu

Kestävyyden kärkeen yhdessä!

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Green Building Council Finlandin uudessa strategiassa vuosille 2018-2020 linjataan toiminnan painopisteitä tuleville vuosille. Toimitusjohtaja Mikko Nousiainen avaa blogikirjoituksessaan, mistä uudessa strategiassa on kyse.

Green Building Councilin kevätkokous suuntasi toimintaamme maaliskuun lopussa hyväksymällä strategian vuosille 2018-2020. Missiomme mukaisesti GBC jäsenineen haluaa päästä kestävyyden kärkeen yhdessä.

”Kestävyys” tarkoittaa strategian myötä sitä, että nostamme painopisteiksi hiilineutraalisuuden, kiertotalouden ja ”uuden vihreän”. Tavoitteemme on kestävä rakennettu ympäristö, joka on hiilineutraali, toimii kiertotaloutta toteuttaen ja mahdollistaa ihmisille kestävän ja laadukkaan elämän.

Näemme, että nyt on oikea aika ottaa määrätietoisia askeleita edellä mainittujen teemojen konkretisoimiseksi ja näihin liittyvien toimintatapojen kehittämiseksi ja uudistamiseksi. Näitä askeleita otamme tietenkin yhdessä teidän jäsentemme ja sidosryhmiemme kanssa, tietäen että monet teistä työskentelevät erittäin määrätietoisesti samojen teemojen parissa.

Perustoimintaamme liittyvät asiat etenevät monella rintamalla: Toimikuntien seuraavat kokoukset ovat käsillä ja toimintasuunnitelmien toteuttaminen alkaa tuottaa tuloksia. Projekteissa on vauhti päällä.

Kuulen mielelläni palautetta toiminnastamme sekä ehdotuksia strategiaa toteuttavista tilaisuuksista ja toimenpiteistä. Lisäksi pyydän seuraamaan meitä Twitterissä (tai katsomaan kotisivujemme uutisvirtaa silloin tällöin), sillä tämä mahdollistaa hyvin ajantasalla pysymisen.

[hr]

Mikko Nousiainen
toimitusjohtaja

Lue tiedote GBC:n strategiasta täältä

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami