Menu
Menu

KIRA -alan kiertotaloussprintti

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Tutustu ajankohtaiseen KiertotalousSprintti-sivuun täältä!

 

Mistä oikein puhutaan, kun puhutaan kiertotaloudesta kiinteistö- ja rakennusalalla? Me Green Building Council Finlandissa pureudumme tähän kysymykseen vuonna 2018 ja kutsumme alan toimijoita laajasti kehittämään yhdessä ymmärrystä aiheesta ja valjastamaan kiertotalouden hyödyt kestäväksi liiketoiminnaksi alalle.

Järjestämme kiertotalouden kehityssprintin johon kuuluu kaksi yhteiskehitystyöpajaa, 9.3 ja 9.4. Avaamme maaliskuun alussa myös KIRA-alan kiertotalouden kehittäjien foorumin (online), jossa työpajoissa aloitettua keskustelua jatketaan. Työpajat ovat osallistujille maksuttomia ja osallistuminen sprinttiin ei edellytä Green Building Council Finlandin jäsenyyttä.

Ensimmäinen työpaja 9.3.2018 klo 09:00-15:00 + afterwork

Ensimmäisen työpajan tavoitteena muodostaa alalle yhteinen käsitys minkä asian äärellä ollaan, mikä on kiertotalouden merkitys alalle ja määrittää mitkä ovat alan kiertotalouden kriteerit. Tulokset dokumentoidaan yhteiseksi tavoitteiksi, kriteereiksi ja viitekehykseksi alalle.

Toinen työpaja 9.4.2018 klo 10:00-16:00

Toisen työpajan tavoitteena verkottaa toimijoita yhteen yli perinteisten yhteistyökumppaneiden ja kehitetään suunnittelu- ja hankintaprosesseja kohti kiertotaloutta.

OLE ALAN EDELLÄKÄVIJÄ – ILMOITTAUDU TYÖPAJOIHIN TÄSTÄ 

Mitä työpajojen jälkeen?

Kehitystyö, ideointi ja verkottuminen jatkuvat KIRA-alan kiertotalouden kehittäjien foorumissa (online). Työpajassa 2 aloitettua suunnittelu- ja hankintaprosessien kehittämistä jatketaan asiantuntijaryhmissä. Ryhmät muodostuvat työpajaan osallistuneista henkilöistä ja työryhmään kutsutuista henkilöistä. Green Building Council Finland koordinoi ja fasilitoi työtä.

Kehityssprintti päättyy marraskuussa 2018, jonka jälkeen Green Building Council Finland jatkaa työtä kehitystyön tulosten jalkauttamiseksi alalle. Marraskuussa 2018 järjestetään Kiertotalous rakentamisessa -seminaari, jossa kerrotaan kehitystyön tuloksista ja luodaan katsaus käynnissä oleviin ja uusiin hankkeisiin.

Lisätietoa:

Jessica Karhu, 040 675 8899, etunimi.sukunimi@figbc.fi

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami