Lisää kohteesi kestävän rakentamisen referenssipankkiin

Green Building Council Finland kerää yhteen kestävän rakennetun ympäristön parhaat esimerkit. Onko sinulla tiedossasi Suomen kiinnostavin kohde ja parhaat käytännöt mm. kiertotalouden, hiilineutraalisuuden tai energiatehokkuuden edistämiseen? 

Haluamme lisätä tietoisuutta kiinteistö- ja rakennusalan parhaista kestävän kehityksen esimerkeistä ja tehtyjen toimenpiteiden vaikuttavuudesta. Kestävän rakentamisen referenssipankin tarkoituksena on jakaa tietoa hyvistä ratkaisuista ja niiden vaikutuksista, jotta tietoa voitaisiin hyödyntää entistä paremmin koko alan kehittämiseksi. Kerro hankkeesi ilmastoviisaista, kiertotalouden mukaisista, energiatehokkaista tai muilla tavoilla kestävää rakentamista tai elämäntapaa tukevista ratkaisuista – tai poimi parhaat vinkit tuleviin projekteihisi!  

Miksi mukaan? 

  • Saat näkyvyyttä kohteellesi ja hyväksi todetuille ratkaisuille. 
  • Löydät tietoa Suomen parhaista kestävän rakentamisen käytännöistä helposti yhdestä paikasta. 
  • Olet mukana kestävän rakentamisen etujoukoissa kehittämässä koko alaa. 

Miten mukaan? 

  • Kohteen lisääminen referenssipankkiin on tehty mahdollisimman helpoksi: mene osoitteeseen https://figbc.fi/referenssit ja klikkaa Lisää uusi kohde -painiketta. 
  • Syötä lomakkeeseen pyydetyt tiedot. Apua lomakkeen täyttöön saat tarvittaessa s-postilla: info@figbc.fi 
  • Lähetä tiedot ja odota, että referenssi julkaistaan. Jaa keissi ja kerro kestävän rakentamisen referenssipankista omissa kanavissasi! 

Kuluvat vuodet ovat ratkaisun vuosia ilmastonmuutoksen hillinnässä ja toiminnan uudistamisessa. Suomalaiset yritykset ja organisaatiot muutoksen etujoukoissa. Kerro avoimesti hankkeidesi hiilijalanjälki ja parhaat uudet ratkaisut – tehdään tästä vuodesta yhdessä #ratkaisunvuosi! 

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami