Menu
Menu

Opinnäytetyökilpailu 2018 – Stipendejä kestävän rakennetun ympäristön lopputöille

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Ilmianna, osallistu tai vinkkaa tekijälle – luvassa mainetta ja mammonaa!

 Green Building Council Finland myöntää haettavaksi kaksi 1 000 euron tunnustusstipendiä kestävän rakennetun ympäristön alan lopputöille. Kilpailu toteutetaan yhdessä Kiinteistöalan Koulutussäätiö Kiinkon ja Saint-Gobain Finlandin kanssa.

Stipendi myönnetään esimerkiksi yliopistossa hyväksytylle diplomityölle, gradulle tai ammattikorkeakoulun lopputyölle. Työn laajuuden täytyy kuitenkin olla vähintään 15 opintopistettä ja työn tulee olla hyväksytty suomalaisessa oppilaitoksessa 17.10.2017 – 5.11.2018 välisenä aikana. Kilpailun raatina toimii Green Building Councilin koulutustoimikunta. GBC Finlandin koulutustoimikunta voi myös päättää eri kilpailusarjojen asettamisesta tarvittaessa.

Kilpailuun toivotaan laajasti kestävää korjaus- ja uudisrakentamista tutkivia ja tukevia lopputöitä. Työ voi käsitellä kiertotalouden tai hiilineutraalisuuden toteutumista tai edistämistä kestävässä rakennetussa ympäristössä. Innovatiivisuus on aina plussaa!

Työ voi käsitellä esimerkiksi korjausrakentamista, rakennusten tai alueiden elinkaaren pidentämistä, kiertotaloutta rakentamisessa, rakennusten tai rakennetun ympäristön elinkaaren hiilijalanjälkilaskentaa tai hyvän sisäilman ja energiatehokkuuden yhdistämistä mutta sillä voi olla myös joku muu innovatiivinen lähestymistapa aiheeseen.

Osallistumiseen tarvitsemme hakijoilta seuraavat tiedot:

  • Hakijan henkilötiedot ja oppilaitos
  • Työn nimi
  • Tiivistelmä työstä
  • Työn hyväksyntätiedot
  • Linkki työn sähköiseen versioon, mikäli olemassa

Hakijaa pyydetään täyttämään työnsä tiedot 5.11. 2018 klo 24.00 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/GBC_opinnaytetyo2018

Viime vuoden kilpailussa GBC Finland jakoi kaksi 1 000 euron kannustusstipendiä, jotka edistävät ja tukevat kestävää rakentamista suomalaisessa rakennetussa ympäristössä. Erinomaisia kilpailutöitä lähetettiin 14 kappaletta. Lue tästä uutinen viime vuoden palkituista.

Ota rohkea askel menestyksen polulla; kerro meille työstäsi ja osallistu kilpailuun!

 Green Building Council Finland kokoaa ja jalostaa kiinteistö- ja rakennusalan kestävän kehityksen osaamista. GBC Finlandin ydintehtäviä ovat rakennettuun ympäristöön liittyvien kestävän kehityksen käytäntöjen ja kiinteistöjen ympäristöluokitusten edistäminen, tiedon ja osaamisen välittäminen, vuoropuhelun ja keskustelun aktivointi sekä Suomen kytkeminen osaksi kansainvälistä Green Building Council -verkostoa. Verkostoomme kuuluu yli 110 jäsenorganisaatiota satoine asiantuntijoineen sekä aktiiviset yhteistyökumppanimme. Vuosien 2018-20 teemalliset painotuksemme ovat hiilineutraalisuus, kiertotalous ja kestävämpi elämä. 

 

Lisätietoja: Jessica Karhu | jessica.karhu@figbc.fi | www.figbc.fi

 

 

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami