Osallistu jäsenhankintaan – haasta uusi organisaatio GBC Finlandin jäseneksi!

Hyvä jäsenemme,

Tavoitteemme on taklata ilmastonmuutoksen tuomia haasteita entistä tehokkaammin ja keinovalikoimaa laajentaen kestävässä rakennetussa ympäristössä. Tavoitteeseen päästäksemme yhteistyö teidän kanssanne on ytimessä.

Kutsumme sinut mukaan jäsenhankintatalkoisiin!

Mitä voimme saavuttaa suuremmalla jäsenmäärällä?
– Verkoston kasvu luo mahdollisuudet laajempaan vaikuttamiseen
– Enemmän yhteistyötä ja liiketoimintamahdollisuuksia
– Lisää alan tietoisuutta parhaista käytännöistä
– Tuo kestävän rakennetun ympäristön teemoja yleiseen keskusteluun (hiilineutraalisuus, kiertotalous ja kestävämpi elämä)
– Luo lisää kestäviä liiketoimintamalleja KIRA-alan toimijoille kansallisella ja kansainvälisellä tasolla

Kerro meistä yhteistyökumppaneillesi ja tahoille, jotka eivät vielä ole osa verkostoamme. Viet kestävän kehityksen sanomaa kira-alalla eteenpäin.

Haastamme sinut hankkimaan jäsenverkostoomme lisää asiantuntijoita, tekijöitä, kyseenalaistajia, sparraajia ja ketjun lenkkejä; mitä laajempi joukko, sitä enemmän vaikutusta toimintatapoihin ja enemmän mahdollisuuksia kestäviin liiketoimintamalleihin. Yhdessä kestävyyden kärkeen!

Olet viestinviejä
Tapa, millä voit viestiä viedä ei vaadi erikoisvarustelua, liität sen osaksi työtäsi, nostat jäsenyyden esiin sopivan hetken tultua. Tapoja on monia ja niistä esimerkkejä tässä:

– *hissipuhe kohtaamisissa
– yksi yhdistyksen lyhyt esittelysetti tilaisuuksissa
– toimikuntatyön konkreettisen tuloksen esittely (mikäli olet toimikunnassa)
– oman ydinosaamisen tukeminen GBC:n kautta
– käytä muiden jäsenten kommentteja GBC:n jäsenyydestä
– kerro kansainvälisestä **World Green Building Council -verkostosta

…ja lista vain jatkuu. Itse tiedät parhaiten, missä jäsenyytemme tuo lisäarvoa omaan toimenkuvaasi tai yrityksesi strategiaan. Meiltä saat lisämateriaalia ja sparraustukea. Ja me jatkamme siitä, mihin sinä jäit.

Ohjaa tuleva jäsen jäsensivuillemme, tai pyydä ottamaan yhteyttä meihin; kerromme lisää. Näin hän saa lisätukea päätökselleen liittyä jäseneksemme. Lisätietoa: anu.elo@figbc.fi

Mahtavaa, että olet mukana kasvattamassa vaikuttajajoukkoamme!

*Hissipuhe: Green Building Council Finland kokoaa ja jalostaa kiinteistö- ja rakennusalan kestävän kehityksen osaamista. GBC Finlandin ydintehtäviä ovat rakennettuun ympäristöön liittyvien kestävän kehityksen käytäntöjen ja kiinteistöjen ympäristöluokitusten edistäminen, tiedon ja osaamisen välittäminen, vuoropuhelun ja keskustelun aktivointi sekä Suomen kytkeminen osaksi kansainvälistä Green Building Council -verkostoa. Verkostoomme kuuluu yli 125 jäsenorganisaatiota satoine asiantuntijoineen sekä aktiiviset yhteistyökumppanimme. Vuosien 2018-20 teemalliset painotuksemme ovat hiilineutraalisuus, kiertotalous ja kestävämpi elämä.

**lisämateriaalit World Green Building Council -verkostosta meiltä

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami