One Click LCA Planetary
-
Ilmainen sovellus materiaaleihin sitoutuneen hiilen laskentaan

One Click LCA Planetary on maksuton sovellus, joka auttaa rakennusalan ammattilaisia laskemaan ja vertailemaan materiaaleihin sitoutuneen hiilen vaikutuksia ja materiaalitehokkuutta rakennusten suunnittelussa.

Työkalua käyttämällä saat pääsyn globaaleihin ja jatkuvasti päivitettäviin materiaalien päästötietokantoihin. One Click LCA Planetary kattaa kymmenen eniten hiilipäästöjä aiheuttavaa ja merkittävintä rakennusmateriaaliluokkaa. Työkalu tarjoaa mittarit sekä materiaalitehokkuudelle että materiaaleihin sitoutuneelle hiilelle.

Rakennusmateriaaleihin sitoutuneen hiilen vähentäminen on globaalisti yhä tärkeämpää kaupunkien kasvaessa ja rakennusten hiilidioksidipäästöjen noustessa niiden mukana. Energiatehokkuuden lisäksi tarvitsemme luotettavaa tietoa käytettävien rakennusmateriaalien hiilijalanjäljestä.

Miksi One Click LCA Planetary?

  • Laske materiaaleihin sitoutuneen hiilen vaikutukset cradle-to-gate (A1-A3) ja materiaalitehokkuus kymmenessä eniten päästöjä aiheuttavassa kategoriassa
  • Vertaa ja optimoi rakennesuunnitteluvaihtoehtoja materiaalimäärien vähentämiseksi
  • Löydä kestävän kehityksen mukaisimmat materiaalit ja tuotteet hankintavaiheessa

One Click LCA Pre-verified EPD Generator
-
Työkalu EPD-ympäristöselosteiden laatimiseen

One Click LCA Pre-verified EPD Generator on automatisoitu ja edullinen työkalu EPD-ympäristöselosteiden laatimiseen. Työkalun avulla luodut EPD:t täyttävät seuraavat standardit: ISO 14040, ISO 14044, EN 15804 + A1 + A2 ja ISO 21930 ja ISO 14025.

One Click LCA Pre-verified EPD Generator on kaikki mitä tarvitset tuottaaksesi kolmansien osapuolien varmentamia ja EN & ISO-standardien mukaisia EPD-ympäristöselosteita. Työkalun avulla laadit EPD-ympäristöselosteet helposti ja tehokkaasti – sinun ei tarvitse erikseen hallinnoida useita toimittajia, LCA-työkaluja, tietokantoja, kolmansien osapuolien varmentamista tai selosteiden julkaisemista.

  • One Click LCA Pre-verified EPD Generatorin virtaviivaistettu prosessi auttaa vähentämään tekemäsi työn määrää ja tarjoaa edullisen vaihtoehdon ympäristöselosteiden laatimiselle.
  • One Click LCA tarjoaa koulutusta, määrittää sinulle sopivat oletusasetukset ja antaa työkaluja tarvittavien asiakirjojen luomiseen automaattisesti.
  • Kun asiakirjat ovat valmiita, One Click LCA tarkastaa ne ja toimittaa ne automaattisesti tarkistetuille ja päteville, riippumattomille kolmansien osapuolien varmentajille ja julkaisijoille.
  • Ohjelman avulla varaudut EN 15804+A2 standardin päivitykseen.