Presidentiltä tunnustusta GBC:n kestävän kehityksen työlle – puheenjohtaja Kari Kokkonen itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ovat kutsuneet Green Building Councilin puheenjohtajan Kari Kokkosen itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle 6.12.2018.

Tasavallan presidentin kanslian mukaan itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton teemana on tänä vuonna yhteinen ympäristömme. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio kutsuvat juhlavastaanotolle niin pieniä kuin suuria ilmasto- ja ympäristötekoja tehneitä suomalaisia.

”Ympäristö ja luonto ovat erottamaton osa Suomea ja suomalaisuutta. Ilmastonmuutoksen myötä Suomi voi tulevaisuudessa näyttää hyvin toisenlaiselta. Vastuu on meidän käsissämme”, presidentti Niinistö sanoo. (lähde)

Green Building Councilin jäsenistö tekee jokapäiväistä työtä ympäristön hyväksi

GBC:n toiminnan tarkoituksena on yhteistyöhakuisesti edistää rakennetun ympäristön kestävään kehitykseen liittyvää tietoisuutta. Vuosille 2018-2020 hyväksytyn strategian mukaan tavoitteemme on kestävä rakennettu ympäristö, joka on hiilineutraali, toimii kiertotaloutta toteuttaen ja mahdollistaa ihmisille kestävän ja laadukkaan elämän.

GBC:n puheenjohtaja, Technopoliksen kiinteistötoimintojen johtaja, Kari Kokkonen:

”Rakennetun ympäristön merkitys ilmastonmuutoksen hillinnässä, resurssien käytössä ja ihmisten arjen ratkaisuissa on suuri. Vastuulliset kiinteistö- ja rakennusalalla toimivat GBC:n jäsenet tekevät kovasti töitä päästöjen vähentämiseksi ja päästötavoitteiden saavuttamiseksi. Kuluvan vuoden aikana GBC on määrätietoisesti keskittynyt ilmastonmuutoksen hillintään ja kiertotalouden edistämiseen.”

Näemme puheenjohtaja Kari Kokkosen saaman kutsun tunnustuksena Suomen Green Building Councilin työlle ja jäsenkunnalle. Kiinteistö- ja rakennusalan kestävän kehityksen haasteiden ratkaiseminen vaatii monialaista ja jatkuvaa yhteistyötä.

Lisätietoja

Kari Kokkonen, puheenjohtaja, Green Building Council Finland,
puh. 040 534 6629, kari.kokkonen AT technopolis.fi

Mikko Nousiainen, toimitusjohtaja, Green Building Council Finland,
puh. 0405258440, mikko.nousiainen AT figbc.fi

Tasavallan Presidentin kanslia: www.tpk.fi

 Green Building Council Finland kokoaa ja jalostaa kiinteistö- ja rakennusalan kestävän kehityksen osaamista. GBC Finlandin ydintehtäviä ovat rakennettuun ympäristöön liittyvien kestävän kehityksen käytäntöjen ja kiinteistöjen ympäristöluokitusten edistäminen, tiedon ja osaamisen välittäminen, vuoropuhelun ja keskustelun aktivointi sekä Suomen kytkeminen osaksi kansainvälistä Green Building Council -verkostoa. Verkostoomme kuuluu yli 120 jäsenorganisaatiota satoine asiantuntijoineen sekä aktiiviset yhteistyökumppanimme. Vuosien 2018-20 teemalliset painotuksemme ovat hiilineutraalisuus, kiertotalous ja kestävämpi elämä.

 

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami