Varma pääkonttori Hiiliranta

Osoite: Hiiliranta 1
Hankeosapuolet: Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Varma Oyj, Parkkisähkö Oy, Sweco Oy, Voltmen Oy
Valmistumisvuosi: 2017

Parkkihallin kaikille 238 pysäköintipaikalle tuotiin kaapelointi ja pikaliittimet. 7 alakeskusta lisää sähkönsyöttöön ja useampi kaapelireittien läpivienti. Kaapelihyllyjä lisättiin ja keskipaikkojen kaapelointi ratkaistiin uudella tikasmekanismilla. Kaikkine töineen suunnittelusta lopputarkastuksiin asti sekä kaikki materiaalit, projektin kokonaiskustannus jäi alle 90 000 euron. Pysäköintiruutua kohden tämä tarkoittaa alle 400 euron kustannuksia. Tämä on noin 90 % edullisempi tapa toteuttaa latausvalmius perinteiseen malliin verrattuna.

Kestävän kehityksen ratkaisut:
Sähköautojen latausvalmius kaikille parkkipaikoille: kaapelointi ja pikaliittimet, jonka jälkeen plug-and-play latauspiste voidaan asentaa muutamassa minuutissa.
Helppo ja edullinen latausvalmius on nostanut ladattavien autojen määrää kiinteistössä dramaattisesti, yritykset ovat muuttaneet autopolitiikkaansa suosimaan ladattavia autoja sen jälkeen kun latausvalmius tuotiin kiinteistöön.

Kiinteistö suorittaa kertainvestoinnin, minkä jälkeen vuokralaiset saavat kaiken palveluna: latauslaitteet, sähkön mittaroinnin, huollon ja asiakastuen.
Sähköautojen latausvalmius kaikille parkkipaikoille sai yritykset muuttamaan autopolitiikkaansa.
    Scroll Up

    Ilmoita alan tapahtuma

    Bitnami