Menu
Menu

Suomen Green Building Councilille toimitusjohtaja

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Suomeen huhtikuussa perustetun Green Building Council Finlandin (FIGBC) (https://www.figbc.fi/) toimitusjohtajaksi on valittu DI Maija Virta, 45.

Virta on toiminut kahdenkymmenen vuoden ajan Halton Oy:ssä järjestelmä- ja liiketoimintakehityksen, markkinoinnin ja koulutuksen parissa. Viime vuosina hän on perehtynyt kiinteistöjen ympäristöluokittelujärjestelmiin (mm. LEED, BREEAM) ja kouluttanut kestävästä kehityksestä kiinnostuneita ammattilaisia niihin liittyen.

Virta on toiminut useissa luottamustehtävissä muun muassa ympäristöministeriön asettamassa ERA17-asiantuntijaryhmässä, Euroopan LVI-yhdistysten kattojärjestö REHVA:ssa ja Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL:issä.

“Green Building Council Finlandin toiminnan käynnistymisellä on suuri merkitys koko kiinteistö- ja rakentamisalalle”, lokakuussa tehtävässään aloittava Virta sano.

(https://www.figbc.fi/ajankohtaista/maija_virta_green_building_council_finlandin_toimitusjohtajaksi.html)

FIGBC edistää Suomessa rakennetun ympäristön kestävään kehitykseen liittyvää tietoisuutta ja osaamista. Yhdistyksen tarkoituksena on mm. saada kestävän kehityksen käytännöt osaksi kiinteistö- ja rakennusklusterin toimintaa.

Kansalliset Green Building Councilit ovat voittoa tavoittelemattomia yhdistyksiä, jotka kuuluvat maailmanlaajuiseen Green Building Council -verkostoon (http://www.worldgbc.org/)

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami