Green Building Council Finland

Webinaari: Digitaaliset energiatehokkuuspalvelut kiinnostavat taloyhtiöitä

1.10.2020 | 14.00–15.00
Digitaalisille energiatehokkuuspalveluille on suuri markkinapotentiaali taloyhtiöissä ja taloyhtiöt ovat kiinnostuneita uusista palveluista.
Digitaalisille energiatehokkuuspalveluille on satojen miljoonien eurojen vuosittainen markkinapotentiaali taloyhtiöissä. Opi uusista digitaalisista ratkaisuista taloyhtiöille ja kuule miten niiden myynti ja markkinointi hoituu tehokkaasti. Tule kuulemaan, minkälaisia tietopohjaisia älykkäitä palveluja markkinoilla on taloyhtiöille, ja kuinka organisaatiosi voi hyötyä niistä tai tarjota niitä taloyhtiöille. Erotu joukosta tarjoamalla uusia innovaatioita asiakkaille ja kuule myös uusista isännöitsijän ja huoltoyhtiön arkea sujuvoittavista ratkaisuista.

Agenda

1. Digitaalisten palveluiden markkinapotentiaali yrityksille

Green Building Council Finland, Visa Kivisaari – Esityskalvot

Tuoreen makkinaselvityksen tulokset: Taloyhtiöissä ollaan erittäin kiinnostuneita erilaisista tietopohjaisista palveluista. Mitä palveluilta odotetaan ja mitä niiden myynnissä tulee huomioida?

2. Esimerkkiratkaisut taloyhtiöille alan yrityksiltä

Kuule, minkälaisia tietopohjaisia älykkäitä palveluja markkinoilla on taloyhtiöille, ja kuinka organisaatiosi voi hyötyä niistä ja tarjota niitä taloyhtiöille.

Granlund Consulting Oy, Timo-Mikael Sivula – Esityskalvot

Rakennusautomaatio ja Granlund Manager taloyhtiön energiatehokkuuden kehittämisen tukena.

Si-Tecno Oy, Antti Haajanen – Esityskalvot

Simap Easy Control-palvelulla säädetään taloyhtiön lämmitystä älykkäästi, millä säästetään energiaa ja pienennettään taloyhtiön hoitokuluja.

Leanheat Oy, Jussi Kukkonen – Esityskalvot

Leanheatin alusta rakennusten lämmityksen älykkääksi ohjaukseksi tarjoaa esimerkiksi energiayhtiöille mahdollisuuden tehdä energiatehokkuudesta uutta liiketoimintaa.

 

Tilaisuuden kesto on 1 tunti.

 

Webinaareissa mukana: