Green Building Council Finland

Eko-Foorumi: Ekologista ja kestävää rakentamista

17.3.2020 | 13.00–15.00

Allas Sea Pool
Katajanokanlaituri 2 A
00160
Helsinki

Ympäristöministeriön tavoitteena on, että 2020-luvun puoliväliin mennessä rakennuksen elinkaaren aikaista hiilijalanjälkeä ohjataan lainsäädännöllä. Rakennusmateriaalien osuus rakennuksen elinkaaren aikaisista kasvihuonekaasupäästöistä on merkittävä. Luonnonmateriaaleja pidetään yhtenä vastauksena rakennusten hiilijalanjäljen pienentämiseen, mutta tukeeko tuore tutkimustieto oletusta?

 

Ekologisesta ja kestävästä rakentamisesta kiinnostuneet ympäristö- ja infrarakentamisen sekä julkisten tilojen ammattilaiset kokoontuvat Eko-Foorumiin, jossa keskustelemme muun muassa ekologisesta rakentamisesta ja luonnon kiven käytöstä:

 

Tilaisuudessa kuulet

  • KIVI ry:n tuoreimmat tutkimustulokset luonnonkiven elinkaaresta ja hiilijalanjäljestä
  • Miten vastata kaupunkirakentamisen hiilineutraaliustavoitteisiin ja edistää kiertotaloutta

 

Mukana

  • Tytti Bruce-Hyrkäs on Bionova Oy:n liiketoimintajohtaja. Bionova Oy:n Suomessa kehittämä työkalu One Click LCA on maailman johtava ja nopeasti kasvava rakennusalan elinkaarikustannusten ja ympäristövaikutusten arviointityökalu.
  • Kimmo Ohtonen toimii tilaisuuden moderaattorina. Yleltä tuttu luontokuvaaja ja -toimittaja tuli tunnetuksi uituaan Saimaalla 140 kilometrin matkan saimaannorpan hyväksi. Saat tarkemman ohjelman ilmoittauduttuasi helmikuun aikana.

 

Ilmoittaudu mukaan

Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta ja voit ilmoittautua mukaan oheisen linkin kautta. Olethan kuitenkin nopea, sillä paikkoja on vain 50 nopeimmalle.

Ilmoittaudu: http://bit.ly/2NtRRn0

 

Halutessasi voit myös pulahtaa ennen tilaisuutta tai sen jälkeen uimaan ja verkostoitua kollegojesi kanssa.

Tervetuloa!

 

 

Lisätietoja tapahtumasta: Sini Laine, KIVI ry

Verkkosivuosoite: http://bit.ly/2NtRRn0

Email: sini.laine@kivi.info