Green Building Council Finland

FIGBC infotilaisuus jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille

23.10.2023 | 10.00–11.00
Tervetuloa Green Building Council Finlandin esittelytilaisuuteen!

Haluamme tarjota jäsenyyttämme harkitseville mahdollisuuden ymmärtää toimintaamme syvemmin. Tämä esittelytapahtuma on oiva tilaisuus kysyä mitä tahansa meihin tai toimintaamme liittyen! Tapahtuma järjestetään Microsoft Teams -etäkokouksena ja on maksuton.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tietää enemmän meistä ja toiminnastamme sekä alan ajankohtaisista aiheista. Kustakin organisaatiosta voi tilaisuuteen osallistua useampikin henkilö.

Green Building Council Finlandin tavoitteena on, että rakennettu ympäristö on keskeinen osa ilmastonmuutoksen ratkaisua. Toiminta perustuu jäseniä osallistavaan yhteistyöhön, asiantuntijatiimimme ja kansainvälisen verkostomme yhteenpunotusta näkemyksestä.

Käytännössä kokoamme eri puolilta arvoketjua parhaita käytäntöjä ja jaamme tietoa laajasti. Kiinteistö- ja rakennusalan toimiala on monimutkainen. Green Building Council Finlandin kokoamilla ratkaisuilla voimme parhaiten edistää ympäristökestävää rakennettua ympäristöä.

Pienen markkina-alueen organisaatiorajat ylittävästä yhteistyöstä saa kustannustehokkuutta oman organisaation kehittämistyöhön ja tietenkin henkilökohtaistakin hyötyä: arvokkaita verkostoja.

Tämän infon ohjelmassa mm.

  • Käynnissä olevat projektit
  • FIGBC:n toimikuntien ja asiantuntijaryhmien työ ja miten liityt mukaan.
  • Kansainvälinen yhteistyömme World Green Building Councilin kanssa
  • FIGBC:n strategiset tavoitteet – mihin teemoihin haluamme vaikuttaa.
  • Kuluvan vuoden toimintasuunnitelma

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tämän linkin kautta.