Green Building Council Finland

FIGBC Kouluttaa: Hiilijalanjälkiarvioinnin asiantuntijakoulutus

30.9.2022 | 8.30–15.30
Tervetuloa Hiilijalanjälkiarvioinnin asiantuntijakoulutukseen!

Mietityttääkö elinkaariarvion virheherkkyys? Oletko pohtinut päästötietokantojen luotettavuutta? Haluaisitko varmuutta hukkaprosenttien tai eloperäisen hiilivaraston arviointiin? Kutkuttaako D-moduulin mahdollisuudet?

Nämä ja monta muuta aihetta ovat pöydällä ensi kertaa järjestettävässä Elinkaariarvioinnin asiantuntijakoulutuksessa. Koulutusta suunniteltaessa on kuunneltu elinkaariasiantuntijoita ja pyritty muodostamaan kokonaisuus, joka auttaa asiantuntijoita oman työnsä laadunvarmistuksessa. Koulutuksen aikana käsitellään rakennuksen elinkaariarvioinnin erityiskysymyksiä, laadunvarmistusta ja herkkyystarkastelua sekä perehdytään päästötietojen valintaan ja EPD-tiedon hyödyntämiseen.

Koulutuksen käytyään osallistuja osaa välttää yleisimmät virheet elinkaariarviointiin liittyvissä oletuksissa sekä One Click LCA:n ohjelmiston käytössä.

Koulutus on suunnattu elinkaariarvioinnin asiantuntijoille, jotka ovat olleet mukana jo ainakin muutaman hankkeen elinkaariarvion laadinnassa. Koulutusta edeltää lähtötasotesti, jonka suoritettuaan osallistujaa ohjataan tarvittaessa esilukumateriaalin pariin.

 

Kouluttajina toimii Granlundin Anni Viitala ja One Click LCA:n Rosa Manninen.

Alta löydät koulutuksen alustavan agendan, jota hiotaan lähtötasotestissä saatujen vastausten perusteella.

 

 

 

 

Koulutukseen liittyvissä kysymyksissä tai sisältöön liittyvissä ehdotuksissa voi olla yhteydessä FIGBC:n Miisa Tähkäseen, etunimi.sukunimi@figbc.fi

Ilmoittaudu koulutukseen täältä!

Kun ilmoittaudut lomakkeen kautta, saat automaattisen varmistussähköpostin. Huomaathan tallentaa tapahtuman kalenteriisi!

Hinnat (alv 0%). Sisältää koulutuksen ja materiaalin.
Jäsenet 450 € / Muut 500 €

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssia ei järjestetä, mikäli sille ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova.
Peruutus on maksuton kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % osallistumismaksusta. Sairastapauksissa veloitamme 25% osallistumismaksusta. Jos henkilö ei saavu paikalle ja jättää ilmoittamatta tästä, veloitetaan tällöin koko osallistumismaksu. Esteen sattuessa tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö ilman lisäkuluja.
FIGBC tarjoaa jokaiseen koulutukseensa kolme ilmaista paikkaa alan opiskelijoille. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.