Green Building Council Finland

Kera Talks! -tapahtuma

18.11.2021 | 12.00–15.30
Tapahtuma on Espoon kaupungin järjestämä. Tapahtuma on suunnattu monipuolisesti Keran kehittäjille ja Kerasta kiinnostuneille toimijoille. Tapahtuma nauhoitetaan.

 

Mitä Espoon Kerassa tapahtuu? Miten kaupunkia ja kaupunginosaa kehitetään kestävästi, vähähiilisesti ja kiertotalouteen perustuen? Millaisia mahdollisuuksia Keran kehittyminen tarjoaa eri toimijoille? Näihin kysymyksiin vastaa Kera Talks! Tervetuloa kuulemaan Keran kehittämisestä sekä Espoon kaupungin kestävän kaupunkikehittämisen työstä.

Tapahtumassa esitellään Keran kestävän kaupunkikehittämisen ratkaisuja ja tutustutaan uuden kaupunginosan tavoitteisiin ja mahdollisuuksiin. Tapahtuma kutsuu yritykset, maanomistajat, rakentajat, kiinteistökehittäjät, tutkijat ja muut kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneet toimijat mukaan Kerassa ja Espoossa tehtävään yhteistyöhön, jolla tavoitellaan yhteiskunnallisesti vaikuttavia toimenpiteitä ja kehittämishankkeita kestävän kehityksen eri teemoissa.

Tapahtuma järjestetään Keran hallien Lähettämö-tilassa (Karamalmintie 2, 02630 Espoo), jossa tapahtumaan voi osallistua paikan päällä. Myös etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista.

Paikalle mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset 150 henkeä. Paikan päällä osallistuville on tarjolla vegaaninen lounas klo 11-12. Ilmoittautumislomakkeessa voit kertoa, osallistuisitko ensisijaisesti etänä vai paikan päällä.

 

Ilmoittautumiseen täältä.

Tarkemmat lisätiedot ja ohjelma täältä.