Kestävä aluesuunnitteluseminaari 2021 – Rakennetun ympäristön resilienssi

23.9.2021 | 13.00–16.00
Aika: 23.9. (kellonaika tarkentuu, tilaisuuden kesto 3 h)

Paikka: Tilaisuus järjestetään paikan päällä Helsingissä osoitteessa Ratapihantie 9 koronavirustilanteen salliessa. Etäosallistuminen on mahdollista joka tapauksessa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

 

Green Building Council Finland, RAKLI ja ympäristöministeriö järjestävät jo perinteeksi muodostuneen Kestävä aluesuunnittelu -seminaarin. Tervetuloa keskustelemaan kestävästä aluesuunnittelusta koronan jälkeen ja kuulemaan ajankohtaisia tietoiskuja kestävästä aluesuunnittelusta ja Ympäristöministeriöltä. Tänä vuonna erityisteemanamme on resilienssi rakennetussa ympäristössä ja aluesuunnittelun keinot lisätä sitä.

 

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti aluesuunnittelun ammattilaisille ja kuntapäättäjille kautta maan sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta.

 

Tilaisuuden tavoite on lisätä keskustelua ja osaamista kestävästä aluesuunnittelusta ja rakennetun ympäristön resilienssistä kautta maan.

 

Tilaisuuden alustava ohjelma

 

  1. osa: Tervetulosanat, tietoiskut ympäristöministeriöstä (mm. MRL-uudistus) ja kestävästä aluesuunnittelusta Suomesta
  2. osa: Paneelikeskustelu: Kiinteistöjen käyttötavat ja ympäristö muuttuvat – Kuinka luodaan sellaista rakennettua ympäristöä, joka on resilienttiä moninaisten muutosten suhteen?
  3. osa: Aikaa keskustelulle ja keynote-puheenvuoro

 

Lisätiedot:

Visa Kivisaari, visa.kivisaari@figbc.fi

 

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami