Menu
Menu

KIRA-alan kestävän digitalisaation työpaja

06.2.2020 | 9.00–11.00

Maria 01
Lapinlahdenkatu 16
00180
Helsinki

Haluatko oppia, miten maailman nopeimmin kasvavat yritykset ovat systemaattisesti hakkeroineet kasvunsa? KIRAHub ja Growth Tribe Academy tarjoavat KIRA-alan ekosysteemille ilmaisen kahden tunnin workshopin kasvumarkkinoinnin perusteista kestävän digitalisaation vauhdittamiseksi torstaina 6.2. klo 9–11 Helsingissä Maria 01:ssa. 

Growth Triben Anssi Rantasen vetämä workshop tekee tutuksi kasvumarkkinoinnin ajatusmaailman, prosessin, kyvykkyydet ja työkalut. Tavoite on yksinkertainen: nostetaan osallistujien kasvu- ja kokeilutahti uudelle tasolle. Ensiaskeleet otetaan yhdessä jo tämän session aikana, joten osallistujat pääsevät viemäät opit kokeiluun ja käyttöön välittömästi. Workshopin jälkeen opittua voi syventää Growth Triben tarjoamalla 2-Day Growth Hacking Crash Course -kurssilla.

Kenelle työpaja sopii:

  • Kaikille toiminnan kasvattamisesta kiinnostuneille yrityksistä kuntiin ja valtionhallintoon
  • Markkinoijat ja viestijät
  • (Liike)toiminnan kehittäjät
  • Tuotevastaavat
  • Johtajat ja VP:t
  • Toimitusjohtajat

 

Growth Tribe Academyn osaamisalueita ovat mm. kasvuhakkerointi, tekoäly ja data-analytiikka. Euroopan ensimmäinen kasvuakatemia on kouluttanut jo yli 10 000 henkilöä pienistä ketteristä startupeista suuriin ja vahvasti säännösteltyihin jätteihin – yrityksiä kuten Visma, Fonecta ja Fazer, sekä maailmalla TomTom, IBM ja RedBull.

Huom! Workshopin osallistujamäärä on rajoitettu 50 henkeen ja 2 osallistujaan per organisaatio johtuen hands-on tekemisestä ja tarvittavista kouluttajista session aikana. Pakollisena mukaan läppäri, sillä pääset kokeilemaan oppeja jo session aikana.

Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä.

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami