Green Building Council Finland

KIRA Kiertotalouden teematapaaminen: Kiertotalouden liiketoimintamallit KIRA-alalla

27.10.2021 | 13.00–15.00
Kiertotalousko pelkkiä kuluja ja nappikauppaa? Tule kuulemaan, miten ja miksi muut yritykset ovat kehittäneet liiketoimintaa kiertotalousratkaisuista!

 

Green Building Council Finland järjestää vuoden 2021 aikana teematapaamisten sarjan kiinteistö- ja rakennusalan eri kiertotalouden teemojen ympärille. Teematapaamisissa kootaan yhteen asiantuntemus ja ratkaisut kyseisen aiheen ympäriltä sekä verkostoidutaan.

 

Kiertotalouden kehittäminen vaatii usein kaupallisia tai teknillisiä innovaatioita – tai molempia. Kiertotalouden liiketoimintamallit auttavat kehittämään tuotteista ja palveluista kiertotalouden hengen mukaisia.

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

 

Tilaisuudessa kuullaan vinkit palvelumuotoiluun ja tuotekehitykseen Ethica Oy:stä sekä esimerkkejä ja vinkkejä kiertotalouden liiketoimintamallien soveltamisesta kiinteistö- ja rakentamisalalla YIT:ltä, Martelalta ja Duratilta.

 

 

Lisätiedot:

Visa Kivisaari, Green Building Council Finland

etunimi.sukunimi@figbc.fi

046 921 1230

 

Tapahtuman järjestää Green Building Council Finland osana KIRA-Kioski hanketta. Hankkeen kotisivu: https://figbc.fi/kiinteisto-ja-rakentamisalan-kiertotalouden-osaamiskeskittyma/