Green Building Council Finland

KIRA Kiertotalouden teematapaaminen: Tietomallit ja materiaalipassit kiertotalouden edistäjinä

25.11.2021 | 13.00–14.30
Green Building Council Finland järjestää vuoden 2021 aikana teematapaamisten sarjan kiinteistö- ja rakennusalan eri kiertotalouden teemojen ympärille. Teematapaamisissa kootaan yhteen asiantuntemus ja ratkaisut kyseisen aiheen ympäriltä sekä muodostetaan verkosto teeman ympärille. Seitsemäs ja viimeinen teematapaaminen keskittyy tietomalleihin ja materiaalipasseihin sekä näiden mahdollisuuksiin kiertotalouden edistäjinä.

Tietomallit ovat suunnittelussa jo arkipäivää, mutta miten voisimme käyttää niitä paremmin ja samalla saada rakennuksen materiaalikierrot hallintaan? Tai pitäisikö koko suunnitteluprosessi uudistaa, jotta kiertotalous ja resurssitehokkuus saataisiin suunnittelun lähtökohdaksi alusta alkaen? Kuulemme myös, mitä on urban mining ja miten sillä voidaan. Tietomallien lisäksi tapaamisessaa kuullaan ja keskustellaan materiaalipasseista, joita on kaavailtu suomalaisenkin rakennuskannan valtavien materiaalimäärien hallitsijoiksi.

Puhujat – agenda täydentyy
Arto Nieminen, toimitusjohtaja, M.A.D.
Pyry Haahtela, Haahtela TVD
Merlijn Blok, Sustainability Consultant, Metabolic

TBA, ICEBERG-hanke
TBA

Aikaa keskustelulle

Lisätiedot:

Ella Lahtinen, Green Building Council Finland
etunimi.sukunimi@figbc.fi
040 512 2193

 

Tapahtuman järjestää Green Building Council Finland osana KIRA-Kioski hanketta. Hankkeen kotisivu: https://figbc.fi/kiinteisto-ja-rakentamisalan-kiertotalouden-osaamiskeskittyma/