Green Building Council Finland

FIGBC Tietoisku – LIFE Level(s): Miten hyödynnän kestävyyskriteereitä osana julkista hankintaa?

28.4.2022 | 10.00–11.00
Tervetuloa kuulemaan eurooppalaisista parhaista käytännöistä kestävyyskriteerien käytöstä osana julkista hankintaa!

 

Tässä webinaarissa esitellään julkisen hankinnan tilaa kahdeksassa EU-maassa sekä jaetaan parhaita käytäntöjä kestävyyskriteerien käytöstä. Webinaarissa myös esitellään uusi kestävien hankintojen tavoite, jolla on tarkoitus kannustaa eurooppalaisia kuntia ja kaupunkia hyödyntämään erityisasemaansa kestävyyden edelläkävijöinä ja vauhdittaa ilmastonmuutoksen vastaista työtä kiinteistö- ja rakennusalalla.

Tämä tapahtuma järjestetään osana LIFE Level(s) -hanketta. LIFE Level(s) -hankkeen tavoitteena on kasvattaa koko kiinteistö- ja rakennusalan tietoisuutta Level(s) -viitekehyksestä ja elinkaariajattelun välttämättömyydestä hankintapäätösten taustalla.

Hankkeessa selvitetään Level(s):in elinkaarimittareiden soveltumista kunkin maan lainsäädäntöön ja kiinteistö- ja rakennusalan käytäntöihin sekä järjestetään koulutusta, miten elinkaarimittareita voidaan käyttää kestävän julkisen hankinnan tukena. Lisäksi hankkeessa selvitetään esimerkkitapausten avulla, mitä kokemuksia ja oppeja saadaan, kun elinkaaren hiilijalanjälkeä, elinkaarikustannuksia ja hyvän sisäilman mittareita käytetään kriteereinä julkisissa hankinnoissa.

 

Ilmoittaudu LIFE Level(s): Miten hyödynnän kestävyyskriteereitä osana julkista hankintaa – tietoiskuun.

  • 28.4.2022 klo 10:00 – 11:00
  • Time zone: (UTC+02:00) Helsinki, Kyiv, Riga, Sofia, Tallinn, Vilnius
  • Microsoft Teams meeting